![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben sen oldum
Sen sen idin, ben ben idim bir zaman Ben sen oldum, sen ben oldun çok şükür Acı çeker azaptaydık her zaman Ben sen odum, sen ben oldun çok şükür Ben sermaye sen kârımdın bilmezdik Ben sevendim sen yârımdın bilmezdik Ben yarımdım sen yarımdın bilmezdik Ben sen oldum, sen ben oldun çok şükür Aynı bağa aynı fidan dikerdik İkimiz habersiz bayram ederdik Ayrı yoldan aynı yere çekerdik Ben sen odum, sen ben oldun çok şükür Mevla’m seni benim için halk etmiş Mayamızı iç içine gark etmiş İkimizde bunu çok geç fark etmiş Ben sen oldum, sen ben oldun çok şükür Ben petek sen çiçek bala dönüştük Türlü renkten sonra ala dönüştük Gövdeye yaprağa dala dönüştük Ben sen oldum, sen ben oldun çok şükür Gâh toplandık gâh saçıldık bekledik Gâh yenildik gâh içildik bekledik Gâh kapandık gâh açıldık bekledik Ben sen oldum, sen ben oldun çok şükür İkimizi iki alemden soydular Buluşmayı cümle alem duydular Adımızı Ataroğlu koydular Ben sen oldum, sen ben oldun çok şükür |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|