![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Başım Hamit'le Dertte
başımda hırsız gençlik çalan yaşam gençlik arsen lüpen üretken arzular kar yağar lapa lapa farkettirmeden sırtımızda ucuzluk işi çeket sümerbank botlar aşkımın ablası asker cigarası üstü ölüm haricen rüyalar dahili arkadaşlar çakal sürüsü aynı kıza fors dünyayı ben yarattımlar ben bilirim kavgayı(bilimsel de olsa) çirkinler hacana sever mi korkaklar mülayim akşamüstleri aynı karakter kızıl batımda aynı arabesk abiler gururlu bütün hayat kerhane hatırası 11 gül samimiyet mahmurenin anaçlığı hayaller gözü yaşlı çimdiklenmeler bitmez bu ömür bayıldım duyunca gitmiş leyla üflenmiş sigara surata koklatılmış soğan buruna ön dişler demir, para yokluğu lan nasıl götürdüm kamyonda vildanı halı yıkarken bakıştık bacısıylan lan ne adamım be el dinler pazar konseri ben emrah üstü maykıl ceksın yattığım yerden sesinden anlarım kamyonu yavuz fatih fort d 1210 adalet'i gördüm ikiz arasında dövdüler beni amele pazarında sırdaşım hademe yaşar emmi karabela dayısı babam kumarbaz ayyaş tapu kadastro'da bitmez kırıkları sabah akşam neşet ertaş kalırım aptallar mahallesinde buruşlinin ölümünü bana sorun pas vermez okulun en çirkin kızı bile bee feliçita şarkısını yaptım deli çita deli çita şehrin delisi sabahları dilenir pazar yerinde akşam gider film arası parça izlemeye elinde çaman ekmek alır getiririm lise önüne çıkarır kızlara orasını oh lan be görmez misiniz hamit'i
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|