![]() |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Gözlerinin harici yek dışarısı
bu yağmur bu yağmur ipince derince hayırım olur hayra alamet değil senleşmek bende aynı odada sabahladığım serince sevişmekti tüm uzun yolları aşmışlığım sana yanıbaşçığına gelmişliğim bu yağmur yalnız ikimizi sevmişti damla damla delice uzun gülüşlü bir baharın ardından gelen çocuğumuzdur bu yağmur unutma özgürlüğünü saklı tutarak düşün beni sen bir bakış güzelliğisin hayat izlerim sende yalnızlığa bulanmış tümden çar çamur gözlerinin harici yek dışarısı kar yağmur bende bıraktığın cerahatli bir yara bu apansız zansız izansız bu sarhoş kahır aşktır tek mülküm sırtımda yitirdim bencilce ölümümü beni anlamadığın içimde cayır cayır sonra bu yağmur diyorum ya hep bu yağmur içimizde alev alev kamçılı bir isyandır tanıksız bir cinayet nedensiz cinnet bu yağmur ispatlanamamış bir yalnızlık gibi içimde dudaklara küs bir türkü sözünün hırçın sessizliği nehir ay ışığı küsmüş gözlerime ölümüm tan yeri kızıllığı ölümüm senin elinden kısık ateşli demli ölümüm senden yalnızca senden olsun aldığım her nefes sensiz ıhlamur yanlış anlaşılmış bir pazartesiydik haftaya yabancıdır ya daima aşk sonra dilimde tüy bitiren şu yağmur karanfil renkli acılara bandığım yüreğimi mısra gözlü ismin de olduysa sesim pir pak diyorum bu yağmur hayallerimle barışık bir küme bulut kirpiklerinin şırıltısı şiir mutlu olmayı herkesten çok haketmiş bir hali var şu boyun büküşünün seni dinlemediğim için mi kuşlar yol sonu bakışlı neci aynı yolda elele yürümek yorgunluğu şehir kendimi dinlerim bu sen evet sadece bu kendimi kıskıvrak yakalarım düşlerin düşüncenin bittiği yerde kendimi tümden inançlarıma uzak uzak olan aşk ılık saçlı sihir yağmur ıslak saçlı bir ustura korkunçluğu ömrümü har vurup harman savurur yağmur bu yağmur
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|