![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ***Her Solukta Düşünmek Dünyayı
____'eşim için' sevgilim delidolu akıp gidiyor dünya özlem türküleri söylüyoruz soluksuz prangalar gıcırdıyor bir yerlerde topraktaki tohum su istiyor ve gözlerini açıyor bir çocuk dünyaya ölüme hazır ah delişmen gençliğimiz daha dün sanki o günden bu güne değişen ne ki ben yine kalemimi kullanıyorum oysa onların çocukları olmuş mutluymuşlar üstelik yaşıyorlarmış aldırmadan dünyaya oysa dinmeyen bir sancıdır içimizde yaşama sevinci biliyorsun biliyorsun tepeden tırnağa yüklüyüz bu dünyayla rotatifler hızla dönmekte antenler çalışmakta viking-1 merih'ten haberler gönderse de ajans haberleri sevindirmiyor beni silinemiyor savaşların kara lekeleri hiroşima vietnam ve beyrut'ta baharın sevecen yüzüne aldırmadan insanların üstünden tanklar geçiyordu dayandık buna ve diğerlerine delice birşeydi ağlayamadık ve koyulduk çelik yüreklerimizle yaşamaya sevgilim toprağın nabzı atarken yüreklerimizde ben seni daha çok seviyorum denizin mavisiyle oynaşırken kayık göğüslerken fırtınaları dağları ovaları suları kucaklayıp mavi bir deniz gibi sarılmak yaşamaya sonra doğurtmak saygon'lu fahişeyi yeniden dünyaya ondan sonra yükselmek aya yıldızlara ve de yarınlara
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|