![]() |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Deliceye Vasiyetim
Aşıladım bir deliceye tüm umutları Ya nasip diyerek bir deliceye Tez filiznenip inşaallah meyveye tutar diyerek Kökledim mazimdeki Umutsuz, hedefsiz, mesnetsiz, meyvesiz Tüm agaçları yeter diyerek Saydım birer, birer hep deliceye İyi tanı iyi bil bunları Bunlar benim için. Yar. diyerek Önce yegane sahibülmülk olan Allah C.C. kainat’ı Yaratan Sonra Kelimetullah rehber Kur’anı Azim’üşan, Ve alemlere rahmet kainatın efendisi sevgililer sevgilisi Resulullah…S.A.S. Kainattaki her şey Onun yüzü suyu hürmetine yaratılan Sonra uğrunda ölünen toprak,. Vatan, Ayyıldızlı Allı Hilal, Şeref, Namus,Bayrak Mukaddestir mukades bil bunları Böyle bildi Ecdat Ben böyle bildim Sende böyle bil Evlat diyerek deliceye Bunları edinmeyene. Yar Ne bu Alemde nede ötekinde yer var Önce bunlar sonra başka Yar’lar Bunlar olmadan başkalarının ne önemi var Her şey sonunda aslına rücu edektir Herkes hak ettiğince yaşar Fark etmez rızk için dolaştığın diyar’lar Rızk Yaratan’dan geri kalan sebeptir Sıkı sarıl sebebine ağyar ol sen Yar’ına Bel bağlayıp güvenme Dünya Küllivar’ına Vefasızlık etme hiç ahde vefa güzeldir Vefalı ol dostuna şahin ol düşman`ına Budur bırakabileceğim yegane servet sana Ona göre kök sal, filizlen, dallan ve budaklan Diyerek vedalaşıp ayrıldım yanından deliceye
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|