![]() |
|
Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 50,906
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12101
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acem Pilavı (4 kişilik)
Malzemeler: 400 gr Pirinç 100 gr margarin 1 çorba kaşığı-2 tatlı kaşığı Tuz 40 gr Çam fıstığı 400 gr Kuzu kuşbaşı 100 gr Soğan 40 gr Kuşüzümü 1/2 tatlı kaşığı Tarçın 2 diş Karanfil 8 adet Kakule 2 bardak Et suyu HAZIRLANIŞI : Ön hazırlık olarak pirinci ayıklayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada soğanı soyup, küçük küpler halinde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pirinci, üzerinden soğuk su geçirerek 3 kere yıkayın ![]() ![]() ![]() Et suyunu bir taşım kaynatıp, bir kenara alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Etler pişmeye yüz tutunca tuz, kuşüzümü, tarçın, karanfil ve kakuleyi katıp, birkaç kere karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ateşi iyice kısın ![]() ![]() ![]() ![]() __________________ |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|