![]() |
|
|||||||
| Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 50,907
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12115
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
MalzemelerHamuru İçin 2 Çorba Kaşığı Sıvıyağ 1 Adet Yumurta 1 Tatlı Kaşığı Tuz 6 Su Bardağı Un Yeterince Su Sosu İçin 1 Çorba Kaşığı Tereyağı 250 gr Kıyma 1 Adet Sivribiber 1 Çorba Kaşığı Salça Yemeğin Tarifi Unun ortasını havuz gibi açıp, yumurta, su ve tuzla yoğurarak hamur yapalım Hamuru bezelere ayırarak 15 dakika bekletelim Bezelerden ince yufkalar açalım![]() Yufkaları küçük kareler şeklinde keselim Yıldız şeklinde katlayıp, yağladığımız tepsiye dizip, fırında kızartalım![]() Sosu için; kıymayı yağda kavuralım Kıyılmış yeşil biberi ekleyip üzerine bir bardak suda eritilmiş salçayı dökelim Sarmısaklı yoğurtla servis yapalım![]() |
|
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|