![]()  | 
	
		
			
  | 
	|||||||
| Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. | 
| 
		 | 
	Konu Araçları | Görünüm Modları | 
| 		
			
			 | 
		#1 | 
| 
			
			
			
			 Aşmış Üye 
			![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007 
				Konum: İstanbul 
				
				
					Mesajlar: 50,907
 
				
				Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts 
Üye No: 43266
 
				İtibar Gücü: 12116  
Rep Puanı : 59275  
Rep Derecesi :   
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek 
				 | 
	
	
	
	
		
			
			   Malzemeler2 Adet Bostan Patlıcanı (enlemesine doğranmış) 2 Adet Kemer Patlıcanı (közlenmiş) 2 Adet Soğan 2 Yemek Kaşığı Tereyağı Yarım kilo bıçak kıyması 2 Adet Rende Domates ve Salça Kızartmak için : Yeteri kadar sıvı yağ Beşamel sos için : 1 Yemek Kaşığı Un 1 Çay Bardağı Süt Yeteri kadar tuz Yemeğin Tarifi Kemer patlıcanları ateşte közleyip soğuk suya atın   Kabuklarını çıkarıp üzerine 1-2 damla ljmon sıkarak  ekmek tahtasında bıçak ile kıyın![]() Beşamel sos hazırlayın   İçerisine ilave  edip karıştırarak bir kenarda bekletin  Bir kapta soğan ile kıymayı kavurun   İçerisine salça, domates, dereotu, tuz ve biber ilave ederek  tatlandırın![]() Kızartmış olduğunuz patlıcanları kağıt havlu üzerinde yağını çekinceye kadar bırakın   Patlıcanları ısıya dayanıklı servis tabağına alın   Üzerine kıymayı ve başamel sosu | 
| 
		 | 
	
	
	
		
		
		
		
			 
		
		
		
		
		
		
			
			
		
	 | 
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
		
  | 
	
		 |