|  | 
| 
 | |||||||
| Counter-Strike Counter-Strike hakkında herşey... | 
|  | Konu Araçları | Görünüm Modları | 
|  06-20-2010, 02:42 PM | #1 | 
| Geçerken Uğradım  Üyelik Tarihi: Jun 2010 Yaş: 32 
 Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts 
Üye No: 101187
 İtibar Gücü: 1135 Rep Puanı : 10 Rep Derecesi :   Cinsiyet : Erkek |  DreamHack Summer 2010'a saatler kaldı ! DreamHack Summer 2010 şuan başlamış durumda.Türkiye'yi temsil edecek  olan DarkPassage takımının maçları saat 16:00'dan itibaren başlıyor.  DarkPassage [xx-xx]  SK-Gaming DarkPassage: venza, xylem, cool, marqnue, prostar SK-Gaming: Gux, RobbaN, walle, face, allen Saat: 17:00 Harita: de_nuke HLTV: #dhtr kanalından verilecektir. Canlı Anlatım: #dhtr kanalından verilecektir. ------------------------------------------------------------------------------------------  DarkPassage [xx-xx]  concede DarkPassage: venza, xylem, cool, marqnue, prostar concode: manne, dennis, hyvlarn, huggan, floreNz Saat: 18:00 Harita: de_train HLTV: #dhtr kanalından verilecektir. Canlı Anlatım: #dhtr kanalından verilecektir. ------------------------------------------------------------------------------------------  DarkPassage [xx-xx]  Begrip DarkPassage: venza, xylem, cool, marqnue, prostar Begrip: rape, sobek, xeron, Silverbane, eksem Saat: 19:00 Harita: de_inferno HLTV: #dhtr kanalından verilecektir. Canlı Anlatım: #dhtr kanalından verilecektir. ------------------------------------------------------------------------------------------  CANLI ANLATIMI IZLEMEK ICIN TIKLAYIN ! 				 				  CANLI ANLATIMI IZLEYEBILMEK ICIN BU DNS  AYARLARINI KULLANIN ! 208.67.222.222 208.67.220.220 NOT: DAHA DETAYLI BILGILER ICIN #DHTR KANALINDA BULUNMANIZ GEREKMEKTEDIR. | 
|   |   | 
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| 
 |  |