![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 62 Thanked 123 Times in 86 Posts
Üye No: 7445
İtibar Gücü: 1606
Rep Puanı : 7162
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Unutulmuyor, bitmiyor, geçip gitmiyor...
Her gece olduğundan biraz daha muhtacım sana Kırgınım aslında, kızgınım… Hayır sana değil; Seni kırıp üzen şu aptallığıma… Ne olursa olsun Zamanım da mekanım da değişmiyor Hep her zaman aynı yere çıkıyor bütün yollar; Sana!.. Uzun zaman oldu içimdeki maviler donalı. Kendim seçtim sevdayı tek başıma yaşamayı. Yalnızlığımın sorumluluğunu taşıyacak kadar da yürekli olduğumu düşünür ve söylerdim herkese gururla. Geceler sancı olur işlerdi içime ama yüreğimde yaşattığım sevdamı düşündükçe, içime yayılan sıcaklık alıp götürürdü tüm sancılarımı... Ne kadar zamandır böyleyim, ne kadar zamandır en yakın dostum özlem, hatırlamıyorum. Sanki zaman durdu. Evet özlüyorum ve özlemeyi de seviyorum. Çünkü özlemin içinde aşkım, mutluluğum, umutlarım var. Gidenlerin ardından ağıt yakmamayı öğreneli çok uzun zaman oldu ama sen bambaşkaydın. Kimseyi senin kadar sevmemiştim ki. Seni birine anlatmaya kalksam sözcükler yetmiyor, kelimeler acizleşiyor. Neye benzetsem, hep bir yanın eksik kalıyor... Gülemiyorum artık? En iyi yapabildiğim şeyi kaybettim? Aslında önce seni ve senle birlikte herşeyimi kaybettim. Yanımda yoksun. Olsan sarılırdım sana sıkı sıkı. Bırakmazdım, sıkılır, bağırır çağırırdın ama ben biraz daha fazla sarılırdım sana. Biliyorum benden bağımsızdın, hiç sahip olamadım sana. Olmakta istemedim aslında, çünkü hep yanımda olacaktın... Ya da ben öyle sandım... Dinlediğim her şarkıda, her yağmurda ıslanışımda, dalgaların kayalara çarpışında, her nisanda ve her eylülde, sen yeniden gidiyorsun benden. Ben bu ayrılışların acısını yaşarken, birgün gidebileceklerini düşünerek, kimsenin gelmesine izin vermiyorum… Sana ilk satırlarımı yazdığımda, yine mum ışığı vardı odamda. Soğuk, beyaz bir defterin her şeyi hayale dönüştüren sayfalarında, ilk kez seni yaşamıştım. Şimdi uzun yağmurların ardından yine mum ışığıyla dolu odamda, yine ve hala sana yazıyorum. Çünkü ben her hayal kırıklığım, her duvara çarpışımdan sonra hala sana dönüyorum. Ortasından kopartıldığı için hiçbir zaman sonu gelmeyecek günlerimize dönüp, hala seni arıyorum... Çünkü hala seni ......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
desperado1986 (05-26-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 62 Thanked 123 Times in 86 Posts
Üye No: 7445
İtibar Gücü: 1606
Rep Puanı : 7162
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Derin yürekteki izlerim
her gün adının bir harfiyle sarıyordum taki düne kadar Seninim hala Acılarında benimle Yalnız bırakmıyorlar Düşlerim bir tek benim artık Sende hep içinde Mucizeler var diyorum hergün kendime Oturduğum yerden tam Kalkacağım sıra kendimi tutuyorum beş dakika sonra kalkarsam Senin yine benim olacağını söylüyorum Kendime, sigara içeceksen iki tane yakıp kültablasına Koyarsam senin ki bitmeden geleceğini iddaa ediyorum Kendime.... Yani anlayacağın ben her yerde hala sensizlik oyunu oynuyorum... Her geçen gün seni unutturacağını düşünsemde İmkansız... olmuyor belki artık ağlamıyorum ama Keşke ağlayabilsem öyle daha kolay oluyordu Yatağıma yatıp saatlerce ağlayıp duruyordum Sonrada yorgun düşüp uyuyup kalıyordum rüyamda seni görüyordum Sabah şiş gözler, gece seni görmenin mutluluğuyla kalkıp Aynaya baktığımda nede olsa seni gördüm deyip belki Rüyamda olduğu gibi buluşup mutlu olacağımı düşünüp çıkıyordum lanet olası Sensiz evden Hergün eve dönerken ayaklarım geri götürüyor beni Git diyor nede olsa belki senin olmadığını görüp eve geri Döner sana sürpriz yapar deyip kendimi oyalıyorum Ve bu yüzden ayın neredeyse yirmi günü sokakta geçiyor sensiz kalmaktan Korkuyordum ya keşke korkmasaymışım Keşkeler ağırdır ama keşke işte Belki böyle olacağını hep usuldan planlamışım kendimde Dün yine sensizliğin krizindeydim Yine numaramı sakladım ayda bir olduğu gibi Sesini duymak istedim aradım Efendim canım diye açtığında kalbim yerinden fırlayacak gibi oldu Konuşamadım boğazım düğümlendi sözler birbirine karıştı Söylenebilecek tek bir kelime bile bulamadım Ama kendimi kandırmışım işte çocukluk benimkisi Bak sende evleniyorsun,giymişsin beyaz gelinliği Hayallerim mucizelerim mutluluk oyunlarım ve küçücük dünyam başıma göçtü, Hakim olamadım göz yaşlarıma yanağımdan boynuma doğru süzüldüler sessizce fısıldadım Hoşçakal meleğim aynı melekler gibi olmuşsun beyazların arasında hoşçakal Seni hep sevdim her zaman seveceğim hoşçakal.... HOŞÇAKAL....
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
CaKaL.NeT Nick Arşivi | jockeя | MSN, ICQ ve Diğer Mesajlaşma Programları | 42 | 05-28-2009 01:53 AM |
Şiir Arşivi | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-19-2007 11:41 AM |
cakal net 3gp klip arşivi | rhn.inc | Eskiler (Arşiv) | 3 | 09-09-2006 10:30 AM |
cakal xxx arşivi ReLaKsT tan... | RoStWell | Adult eski arşiv | 53 | 06-25-2006 11:53 AM |
...::: WwW.ÇaKaL.NeT Şiir aRŞiVi :::... | VaGrAnT_AdAnALı | Eskiler (Arşiv) | 4 | 06-20-2006 10:56 AM |