www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-25-2006, 12:23 AM   #1
dryctn
Müstakbel Üye

dryctn Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 16682
İtibar Gücü: 1468
Rep Puanı : 2452
Rep Derecesi : dryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond repute

karşımdaki şahıs benim muhtemel sevgili olma adayımsa çok şeyine bakarım:10 dakika yeterli benim için konuşmalı mıyım konuşmamalı mıyımın cevabı için.sıcak kanlı olmalı ayrıca tavır ve hareketleri çok önemli efendi olup olmadığını belli eder zaten.ha baktım efendi biri başlarım artık gözler,eller,yürüyüş,ayakkabılar,gülüş,giyim tarzı,saçı başı allah ne verdiyse)zor zor...

ama yok öyle sıradan biriyse elleri ve ayakkabılarına bakarım..gerisinin zaten ilgi alanıma girmesine gerek yok)
dryctn çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Görünüm Modları

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı