![]() |
![]() |
#15 | |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 25 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 681
İtibar Gücü: 1473
Rep Puanı : 22
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
Sanırım söylemek istediğimi pek anlatamamışım. Atatürk'ten dem vurmadım ben. Atatürk'ten sonra gelenlere lafım. Diyorum ki: neden Atatürk'ün söyledikleri sansürleniyor? Bu soruyu sormaya hakkım var sanırım. Çünkü şunu çok iyi biliyorum ki Atatürk döneminde, Türkiye adına, ileri doğru 100 adım atıldıysa, Atatürk'ten sonra geriye 1000 adım atılmıştır. Bunu görememek için kör olmak gerekir. Ben diyorum ki; kim ne yaparsa yapsın bu ülkenin insanları bir arada yaşamaya devam edecektir. Siz diyorsunuz "Türklerin olan bu ülkeyi neden paylaşalım". İşte bugün Atatürkçü olduğunu söyleyenlerin sözleri ve Atatürk'ün 80 yıl önce söyledikleri; "Ve bu iki unsur, bütün çıkarlarını ve kaderlerini birleştirmişlerdir." Şimdi iki cümleyi yanyana koyun ve düşünün aradaki farkı. Ayrıca şunu üstüne basarak söylüyorum; pkk ve yandaşları, silahlı ya da silahsız, tamamı teröristtir. Kimin enikleridir bilmem, bana sormayın onu. Ben kürt sitelerine girip Atatürk hakkında yorum da yazmam hatta siyasi hiçbir yorum yazmam sadece müzik indiririm. Gidip de benim yazdığım yorumları aramayın boşa diye söylüyorum ![]()
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hindistan'da etnik şiddet: 25 ölü | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-05-2008 03:47 PM |
Etnik kökenli partiler, çözümde anlaşamadı | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-05-2008 07:40 PM |
Burçların İsimlerinin Kökenleri | M@D_VIPer | Astroloji | 1 | 07-17-2007 12:28 PM |
İsrail'e etnik temizlik suçlaması 11 Kasım, 2006 | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 1 | 11-12-2006 10:58 AM |
2006 yazında etnik esintiler | ayten | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-10-2006 07:01 PM |