![]() |
|
Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Konum: Napcan!??
Mesajlar: 7,221
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2855
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yalancı İşkembe Çorbası:
Malzemeler: - 2 ad. piliç kalça - 4 yk. Sana Creme Bonjour - 4 yk. un - 4 sb. tavuk suyu - 2 sb. süt - 3 diş sarımsak - tuz-karabiber - Terbiyesi: - 3 diş sarımsak - 3 yk. sirke - Sosu: - 3 yk. Sana Creme Bonjour - 1 tk. kırmızı pul biber Hazırlanışı 1. Piliç kalçaları küp küp doğrayın. 2. Sarımsakları ayıklayıp kıydıktan sonra ikiye ayırın. 3. Derin bir tencerede Sana Creme Bonjouru kızdırın. İçine küp küp doğradığınız piliç kalçaları ilave edip, piliç etleri renk alana kadar kavurunuz. Piliç etleri renk alınca, unu ilave edip kavurun. Un kavrulduktan sonra içine kıyılmış 3 diş sarımsağı, tuz-karabiberi, tavuk suyunu ve sütü ilave edip, orta ateşte devamlı karıştırarak pişirin. 4. Çorba kaynarken küçük bir kasede sirkeyi ve kıyılmış 3 diş sarımsağı karıştırın. 5. Sosu için tavada Sana Creme Bonjouru kızdırıp, içine kırmızı pulbiberi ekleyip kavurun. 6. Pişen çorbayı servis tabağına alıp, üzerine Sana Creme Bonjourlu sosu gezdirip, sirkeli sarımsak ile birlikte servis edin. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çorbalar | GooD aNd EvıL | Yemek Tarifleri | 393 | 07-24-2009 11:06 AM |
Sebze yemekleri | F.S.Mehmet1453 | Yemek Tarifleri | 2 | 07-24-2009 10:25 AM |
çorbalar | LordTurks | Eskiler (Arşiv) | 1 | 03-06-2008 08:14 PM |
Soslar | Nǿ ŦΞДЯ™ | Yemek Tarifleri | 63 | 07-14-2007 11:31 PM |
Av yemekleri | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-22-2006 01:27 PM |