![]() |
|
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 0 Thanked 2 Times in 1 Post
Üye No: 43333
İtibar Gücü: 1346
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni hangi kelimelerle anlatayım özelliğini
Seni hangi kelimelerle anlatayım güzelliğini Sen her şeyden özel ve güzelsin Sen benim kalbimde tek güzelsin Her anne sesinde annem aklıma gelir O kendi gelmesede hayalı aklıma gelir Onun yokluğu ve açısı yüreğime delir Onun yokluğu kaderim elden ne gelir Hayal meyal hatırlarım annemin şeklini Hıç unutmadım unutamam onun tekliğini O benim nazarımda çok özel ve güzeldir O benim kalbimde tek ve pektir Derdi çeken, annesizliği yaşan bilir Annenin kıymetini annesiz kalan bilir Annenin esas kıymetini anne olan bilir Annenin gerçek değerini allah bilir. Dağlarda var zeytin Anacığım beni eğittin Her ağlayışımda seğirttin Sen bana en güzel keyiftin Ödeyemem senin hakkını annem Anlatamam senin paklığını annem Allah dan başka veremez hakkını Yazamaz kalemim senin paklığını Yürümezken sen yürüttün Yemezken sen yedirdin Giyemezken sen giydirdin Bilmezken sen bildirdim Ağrılarımı açılarımı sen dindirdin Açken açlığımı sen sindirdin Ağlarken göz yaşlarımı sen sildin Dünyada en iyi kıymetimi sen bildin Yaramazlık yapsam da sen beni hep iyi bildin Anne kıymetini bilemedim sen melek miydin |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Aşk Şiirleri | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 74618 | 07-08-2008 03:43 PM |