![]() |
![]() |
#11 |
Banned
Teşekkür Etme: 1 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 44100
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2150
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Garip Gözlerim
Biliyorum onu benden çok özlediniz Daima karşınızda görmek istediniz Her gün yollarda onu beklediniz Artık ağlamayın garip gözlerim Ağlamak onu geri getirmiyor ki Çektiğin acılar onu unutturmuyor ki Gözyaşlarına derman olmuyor ki Ne olur ıslanmayın garip gözlerim Gece bile kapanmak istemiyorsunuz Biliyorum her zaman onu görüyorsunuz Gece gündüz hep bekliyorsunuz Ne olur artık uyuyun garip gözlerim İnanın onu bende çok özledim Yumuşak ellerini tutmak istedim Dizlerine uzanıp ağlamak istedim Ağlamayın artık garip gözlerim Ağlamakdan hala bıkmadınızmı Turnalarla haber yollamadınızmı *******i hayaline bakmadınızmı Ne olur susun artık garip gözlerim Her gördüğünüzü o sanıyorsunuz Sitah gözlerine bakmak istiyorsunuz Sizde benim gibi kavuşmak istiyorsunuz Ne olur ağlamayın garip gözlerim Bana durmadan onu soruyorsunuz Benim perişan halimi hiç görmüyorsunuz Ufka baktıkça hep hayal görüyorsunuz Ne olur artık aldanmayın garip gözlerim Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|