![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12103
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ...
Ben tüm kişilerinin Mutsuz olduğu, Bir garip kentin çocuğuyum Yalnızlığım saçaklardan Damlar içime Benim yağmurlarım dinince, Evrenimde toprak kokusu yoktur. Ben sarhoş anılarımın rüzgarında Delik deşik bir yaprak Bazen de mutsuzluğunca mutlu Bir bilinmeyen dert için Bir bilinen kişiyi ararım ki Mutlu mu mutlu Gönül Duranoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() AĞITLAMA
Ne zaman elimi uzatsam Bir ölü nokta boşlukta Tersine basılmış fotoğraflar gibi Yanlışları yaşamışız bunca yıl Neden uyarmadık birbirimizi Sen mi erken geldin ben migeç kaldım Nerelere koysam seni bilemiyorum Ak yazım yerine kara yazım olanım “ İki elin kanda olsa gel” diyorsun Yüreğim kan içinde gelemiyorum Kolunu boynumdan çözemediğim Ben bir yol ayrımı bekçisiyim Tutma acılarımı yanar ellerin Yaşansaydı güzel mi olurdu böylesine Nice direnmelerde büyüttüğüm sevgin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağıtlarla
Ne zaman elimi uzatsam Bir ölü nokta boşlukta Tersine basılmış fotoğraflar gibi Yanlışları yaşamışız bunca yıl Neden uyarmadık birbirimizi Sen mi erken geldin ben mi geç kaldım Nerelere koysam seni bilemiyorum Ak yazım yerine kara yazım olanım “ İki elin kanda olsa gel” diyorsun Yüreğim kan içinde gelemiyorum Kolunu boynumdan çözemediğim Ben bir yol ayrımı bekçisiyim Tutma acılarımı yanar ellerin Yaşansaydı güzel mi olurdu böylesine Nice direnmelerde büyüttüğüm sevgin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ANNE BAK KAR YAĞIYOR
ne zaman kar yağsa soğuk bir hüzün umarsız bir acı gelir çöreklenir sayrılı yüreğime bak anne kar yağıyor gene küçükken her çocuk gibi yağdığında sevindiğim kar sanki yüreğime yağıyor anne çocukluğumun soğuk kış *******inde bana kocaman bir yorgan gibiydin yıllar seni ufalttıkça ben çocukluğumdaki sen gibi kocaman oldum anne her derdimiz için bir parça koparttık senden senin yüreğin dağ gibi kalırken benim yüreğim hala küçük bir çocuk anne bak yine kar yağıyor yüreğimi üşütüyor küçükken ellerimi ısıttığın gibi yüreğimi ellerinin arasına alıp ısıtabilir misin anne.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayışığı Ezgisi
Ayışığı Ezgisi Zamanla bölüşürüz acıları O bir Etrüsk vazosu gibi çatlar Sunak masalarında konuşulur Kadınlığımızın bedeli. Vurur yüreğim en olumsuz tellere Çocuk acısıyla sınanmasın analar Son adağını vrirse Kin kokulu çiçekler açar Uykunun olmadığı yerde. Artık boşunadır korku üretmek Bir ayışığı kalır hesap sorulmadık Düşlerini yaşamamış çocuklarımız Işıklarıyla oynasınlar diye. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben
Ben tüm kişilerinin Mutsuz olduğu, Bir garip kentin çocuğuyum Yalnızlığım saçaklardan Damlar içime Benim yağmurlarım dinince, Evrenimde toprak kokusu yoktur. Ben sarhoş anılarımın rüzgarında Delik deşik bir yaprak Bazen de mutsuzluğunca mutlu Bir bilinmeyen dert için Bir bilinen kişiyi ararım ki Mutlu mu mutlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() DOSTUM
Benzersiz umarsız Bir bulut indi bahçeme Kırkikindi yağmuruyla Ankara nın Gece gibiydi gözleri Ve kara bir gün gibiydi Çaresiz Gülüşü Duruşu Bir selam gibiydi Kardeşime benzer Tanıdık biriydi Sımsıcak Sevecen Dost Sanki bendendi Gözyaşlarındım senin Tanımadın mı Dedi |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() DÖNÜŞ
özel'e duydum geri dönmüşsün sılana hasta ve çok yorgunmuş hepimize yeten yüreğin. biz seninle bir zamanlar elele dolaşırken gez göz arpacıkların menzilinde şimdi karanlık güneşleri yanında taşıyormuşsun. biz seninle aynı sılanın gurbetçileriydik bütün kapıları çalıp seni soruyorum falcıların yeşil su tasları dilsiz bir ses, bir soluk,ince kırılgan bir gülüş karanlığına karışmışlar bulamıyorum. sen alanların en güzel gözlü kızı kavgalarımızın kırmızı karanfili hepimizin en narini, en güçlüsü geçmişle geleceğin kesiştiği bir boşlukta bir sunak taşının hem kurbanı hem bekçisi sana biçilen karanlıkları artık taşıyamıyormuşsun ah bir bulabilsem seni uzatabilsek birbirimize ellerimizi yeniden yaşatabilir miyiz kırmızı karanfillerimizi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() EYLÜL RONDOSU
-Çiğdem’e- Yine bir eylül bozgunu yüreğim Yağmur saçlım gider olmuş bu ilden Odalarda kokusu dolanır hala Duvarlarda resimleri Bakışlarında nedensiz bir parça sitem Hüznün rengi hep paslı bir kapıdır Kapanır acımasızca yalnızlaşmış akşamlara Özlemse sayısız ilmikleridir yüreğimin İki ters bir yüz uzayıp gider sonsuza Bir çiçeği gizlice öper koklarsam eğer Bil ki senleştirmişim bütün demetlerimi Düşle gerçek arasında gidip gelmeler Ve delik deşik olmuşsa kan uykularım Fidanım, hasret türküm, gelin çiçeğim Yorganın kaymış, usulca üstünü örtüyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() HAYIRSIZIM`A
Akşam gri bır tül gibi iner Hüzün ve hasretin üzerine Sokak hazırdır yorgunluğuyla Gecenin yalnızlığına Gündüzün unuttuğu bir kadın Yaşarken binlerce kez aynı geceyi Hep birini bekler körleşmiş pencerede Sorar geceye sorar dilsiz kaldırımlara Onca zaman beklediğim Benim evimin ayak sesleri nerde Sigaranın dumanı alkolün buğusu Bilir belki kadının aradığını Ah bir kapı çalınsa Uçsa kadının yorgun yüreği pırpırlansa Sevgisi acılara belenmiş Fidan boylu hayırsızı seslense Anne kapıyı aç ben geldim dese. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|