![]() |
|
![]() |
#1 |
Uzman ®
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 27 Times in 23 Posts
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1871
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anam
Tan ağarınca doğmuşum Annemin sıcak kucağına konmuşum. Olmuşum bir vızıltı Anneme kızıyormuşum Ne kadar çaresizim birbilseniz Annemi arıyorum ufacıkken bile Dayanıyorum,kokluyorum Anacığımı İçine girip köşküne oturuyorum. Kapı çalındı,geldi babam Sütü kaynattı Anam İçtim karnım doydu,ellerinde uyudum Anam Kucağında sıcacık güven bulurken Kokunu içime çektim Anam Mışıl mışıl uyuyorum Masalın kulağıma geldi Anam Beni korurken zarar gelmesin diye Herkesten beni gizlerdin Anam Anacığım gözündeki yaşa İçindeki sıcacık sevgiye Verdiğin nimetlere Ellerindeki şefkate,dostluğa,ilgine ne kadar muhtaçmışım canım Anam Sevgiyi sende bulmuşum İçindeki saraylara konmuşum Etinden et,canından can katarken Anam Hep içinde büyüyen,yeşeren bir ceninim Anam Kalbim yansa deşelense Beni üzseler Anam Hep başucumda hem bana destekken Anam İçimde yanan yangında hep içimdeki evdeydin Anam Canımı al Anamı alma Allahım Kim beni ısıtacak Kim bana kucak açacak Kim beni sevgi bahçelerine koyacak Kim benim için ağlayacak Kim gönül köşkünde ısıtacak Gözümden yaş akarken sana muhtaçken Anam Gelin olup kapıdan çıkarken Anam Kim duvağımı açacak canım Anam Seni candan çok seviyorum Uğruna neler feda ediyorum Sen hastayken hastanede otururken Anam Neler hayal ediyorum. Penceremde hep sen varsın Işık veriyorsun ruhuma Hikayeler anlatıyorsun bebene Mutluluk katıyorsun canım Anam Uğruna dünyalar feda Uğruna cennetler gıpta Açılmış tüm kapılar,saraylar sana Bu çocukların sana feda Canı,malı,sevdası yoluna. Gülçin Şahin
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|