![]() |
|
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 13 Thanked 10 Times in 9 Posts
Üye No: 44049
İtibar Gücü: 1530
Rep Puanı : 6211
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevdamın kanlı çiçeği
Ve ben bir gece geldim Kimsesizlerin solduğu Yedi kere mavi gözlerinden. Ben ölümle geldim geçmediğim diyarlardan. Ölmedim Ölümsüzlüğü o gözlerinden aldım Aşkı ise kalbinden Kanayan yaramı Siyah beyaz sevdalardan aldım… Anlamadım diyarlar gezen sevdamın Adını Adından aldığını. Ve bir radyonun tozlanmış tellerinde yükseliyor sevdam Radyo yükseliyor daracık odamdan Yüreğim yükseliyor Ve sen yükseliyorsun… Kulağıma mırıldanılan ayrılık şarkılarıyla… Ayrılıyor bedenim sensizliğe nispet yaparcasına Ayrılıyor bir sevda hercaisi sensiz topraktan. Bile bile onurlu ve sesiz… Güneş yalvarıyor yağmur ise isyan ediyor Menekşeler soluyor be sevdamın kanlı çiçeği Sırtımdaki yaran acıyor Sevdamın kanlı hançeri Yüreğim kanıyor… Ve ben sessizce ölüyorum. Aynı çınar ağaçları gibi... Ben yine öğrendim ki senden Sessizce gitmeyi. Umutsuzca yarınları beklemeyi. Kalbime her gün öl demeyi. Sevdamın bitmeyen çilesi
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|