![]() |
![]() |
#11 |
Uzman ®
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 27 Times in 23 Posts
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1871
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kim olduğunu hiç bilmeden ve en çok bilerek....
Aşk sana seslenmekten bıkmayacağım, Senin aslında ne olduğunu hiç bilmeden bedenim ayrılıncaya dek nefesimden Sana sesleneceğim.. Bilmediğim bir yerde, bilmediğim bir zaman diliminde, bilmediğim birileri yaşıyor olacak seni. ve sen onları da terkedeceksin doğan gereği.... Aşk sana sesleneceğim... Seni en çok tanıyarak ve en az bilerek bir yerde işte bu, bu aşk diyeceğim... unutmadım senin yüreğimde çok sesli bir orkestranın tınılarıyla çınladığını ve dimağımı bir bakışa, bir söze, bir sevişe nasıl bağladığını... Aşk sana geleceğim... Beni beklemediğini bilerek ve sana gelirken bir yandan seni bekleyerek... dokundukça çoğaltacağım seni, bir bebek gibi büyüteceğim.. Senin gücün bilirim ki eşit kılar herkesi... ve yine senin gücünle yakar güneş battığı yerden geceyi... Sen seversin aniden tüm gerçekleri değiştirmeyi... Aşk, yok olmandan bu yana gerçekler acıtıyor içimi yakıyor.... ama üşüyorum da aynı zamanda, mutluluk,.............. bakınca aynaya vurmuyor.... Bulacağım seni ve sana sarılacağım kim olduğunu hiç bilmeyeceğim kim olduğunu en çok ben bileceğim... gel yerleş yüreğime sana söz, gitmek istersen 'kal' demeyeceğim... Ne verirsen onunla yetineceğim... doya doya... Bir kez daha yaşamak istiyorum şimdi seni... sonra, sen gidince; adını değiştireceğim.. AŞK demeyeceğim sana o vakit ANI diyeceğim... Canımı acıtma diye... gülüp de geçeceğim... kim olduğunu hiç bilmeyeceğim, ne olduğunu da seni olduğun gibi, öylece, yine bekleyeceğim... Gül Yazganarıkan
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|