![]() |
|
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 13 Thanked 10 Times in 9 Posts
Üye No: 44049
İtibar Gücü: 1529
Rep Puanı : 6211
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sana Akarım...
Senden gelir, sana gider Sana doğru akarım ben Sefil, ahmak, serseri der! Elbet “beni” yıkarım ben Görmez gözüm, çekmez dizim Kaybolur ardımda izim Yapayalnız kimsesizim Bana bakar, bıkarım ben. Sadık tabanın aynası Bunca çabanın aynası Şair babanın aynası Sende bana bakarım ben. Gül incitir, söz de yakar Kül kör eder, köz de yakar Hor görülen öz de yakar Gözlerimden çakarım ben. Bozdum özgürlük dağını Tutsak balığın ağını Gökte ebemkuşağını Renkten renge sokarım ben. Kara gözler kara gözler Ne öldürür, ne de özler “Sitem dolu acı sözler” Dağ ardındaki karım ben. Söyle nasıl dayanayım De ne zaman uyanayım Hangi sıfatla anayım Duyguları sıkarım ben Güneş terleyince ak ak Yerden alev çıkar mutlak Yalınayak, çırılçıplak Yıldızlara çıkarım ben. Ben ne şahım, ne var şahım Ne seherim, ne sabahım Arşta yankılanır ahım Bulutları yakarım ben
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|