![]() |
![]() |
#1461 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Küçük göllerin aşkı
anlarmısın ? Büyük deryaların aşkını Küçük sevgilerdi tutsaklık Oysa sevmeden de sevilmek yaşanır deryalarda...... Belki de korkuyorsun Doğuşa varmakdan Sen sana ait olmayanlara sahiptin Bense sana..
![]() |
#1462 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() yüreğimi hüzünlerden süzer sensiz zamanlar
gölge düser günüme gecem yıldızsız kalır ince ince yağar içimde acı yaşanan ne varsa aşka dair sırılsıklam ıslanır.. ben "bu kadar" sevmeyi senden öğrendim türkü türkü yanmayı senden.. özlemin kör bıçağı keserken yüreğimi, senden öğrendim ölüme bile meydan okumayı severken...
![]() |
#1463 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben;
Hep ilkbaharlarda mutlu olurum, Sen; İlkbaharlarda dönersin çünkü geri, Ben; Mevsimden saymam diğerlerini, Sen; İlkbaharlarda seversin çünkü beni...
![]() |
#1464 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bir hıçkırsam, sararır bütün çiçekler,
feryat eder ağlar, kuşlar böcekler, hem gidenler ağlar, hem gelecekler, ağlarsam, yolcular benimle ağlar. çektiğim hasrete yollar tanıktır, zalimler hep yargıç, garip sanıktır, yıllardır dertlerden bağrım yanıktır, ağlarsam, anılar benimle ağlar. ayrılanlar ağlar, yaş dolar gözü, unutur sevenler, verdiği sözü, dünyaya sırtını döner gökyüzü, ağlarsam, bulutlar benimle ağlar. batar yalan dünya, tersine dönüp, geceyi ışıtmaz, yıldızlar sönüp, geleni gideni, bağrına gömüp, ağlarsam, topraklar benimle ağlar. ağlarsam, yıldızlar ağlar benimle, denizler dalgalar, çağlar gönlümde, titreşir sarsılır, dağlar tenimde, ağlarsam, Kainat benimle ağlar...
![]() |
#1465 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hangi kelime anlatır bilmem
Yokluğunun dayanılmaz acısını Hangi gözyaşı işler, nakış nakış Yüreğinin bir köşesine hasretini Kapılar kapanırken bir bir yüzüme Ümitlerim ateşe düşer Yakar, kavurur da derinden Kim anlar beni, kim dinler Koyun kuzular, ağaç meyveye durur Güneş yıldızlar doğurur gökyüzünde Karanlıklar sevinir Benim içimdeki cılız alev Bilmezler, günden güne tükenir Rüyalarımda erişir kulağıma "Anne, anneciğim..." diye haykıran ses Uyanırken ümitsice sabaha Tükenir o anne diyen nefes Umutla girerek her kapıdan Omuzların düşmüş olarak çıkmak Oyuncak bebeklerin Anlamsız misket gözlerinde Işık aramak. Kaç kişi yaşar bu duyguları benim gibi Kaç kişi hırçınlaşıp Duvarları yumruklar Satılık vicdanlar bırakırken çöpe Cami avlusuna ya da sokağa Kahrolurum,isyan sınırında Acırım, Kıymet bilmez ellerde yitip giden o masuma Aşikare ağlayamam Korkarım, acırlar ya da küçümserler Haykıramam, ben çocuk istiyorum diye Korkarım, efkarımı büyütürler Hangi çığlık yeter Ona sahip olmaya Hangi dua kabul olur Ümit en son nerede biter Ardından gitsem, gittiği yere kadar Bedel versem bir uzvumu Ömrümü ya da O masum yüzünü bir kere görmek için Sonra eksik kalsam, ölsem ya da "Bir ömre bedel" denilen duygu bu mu Heyhat...Ne söylesem boş O yumuk elleri tutup öpmeye Hasret kalacak bu dudaklarım, Gözlerim yine, başka bebeklere Dalıp dalıp gidecek Gıpta edeceğim annelere Her bebek sesini içime çekeceğim, Gözlerimi kapatıp Allahım, Allahım sabır ver diye haykıracağım, Sabır ver, ben anne olamayacağım.
![]() |
#1466 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni de kırdılar içimde kırdılar
karanlık camlardan sular akıyordu şimşekli bir boşlukta saat vurdu beni de kırdılar belki yalnızdılar belki onların da çocukluğu yoktu bütün şarkılara kapalıydılar bir genç kız değmemişti saçlarına. Beni de kırdılar ben artık küsüm yağmurları yağmıyor ağaçlarıma sularından içmiyorum susadım ama beni de kırdılar soğuk bir ölüm çevik bir bıçak gibi çakıldı aklıma oysa bir şarkıyım yeniden doğan günüm bütün şarkılara kapalıydılar.
![]() |
#1467 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() durdurmak bir yerde akıp giden zamanı
mutlulukları ayırmak mutsuzluklardan gülen yüzleri çizmek yüreğimin ağlayan duvarına ağlatan ne varsa mutluluktan yana saat gibi kurup hazırlamak yarına ve beklemek geç gelse de yarını... kolay dediklerimiz yemedi mi hep başımızı aşk hiç beklemediğimiz bir anda yapışmadı mi yakamıza ya gelirken davullar çalarak getirdi mutsuzluğu ya da giderken çelme takmadı mı yüreğimize kimileri aldı dersini, sınıfta kalmadı mı kimileri kimi zaman da kilitlemedik mi kalbimizin kapılarını, gelene gidene uçurumun kenarında durmak gibi yaşam dokunsan telime en acı nağmeleri dökerim mısralarıma bazen de utanırım korkarım anlatmaya aşkı yazamam ar ederim Nazım Hikmet'in, Ümit Yaşar'ın mısralarında demlenirken sevdalar...
![]() |
#1468 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gizli gizli dudaklarımdan süzülen siirlerimdin
Cisil cisil gözbebeklerimden hasretine akıttıgım gözyaşlarımdın Ve bil ki ; Acılar sevipte kavusamayanlar içinmiş Yaşıyorsam seni , acılarımda büyüttügüm en tatlı gülüşlerimsin Ne gidisinin nedenini bilmek isterim Ne de senden bana kalan kahırları gözyaslarımı görmek isterim Beni sadece senin kalbine gömsünler Üstüne ise acılarımın en soguk gözyaşlarını sersinler Ve mezartasıma gönül kalemiyle su satırı not etsinler Adı ; Yalnızlık Soyadı . Kahır Dogum Tarihi : Seni Seviyorum dedigim ilk an , Ölüm Tarihi : Avuclarımdan seni kaybettigim zaman Ruhunu icten ve samimice bir gözyaşı.. Artık *******i seni kaybetmenin kabuslarına uyanıp cıglık atmayacagım. Hüzün kokan kalbimle sana mutlulukların en güzelini yazamayacagım Sen beyaz gelinligi giyerken Ben coktan senin günahlarına yanmaya başlamıs olacagım Ben seni sende yaşarken senin hasretinde nefes alıyorum Ve sabahları senin umutla yeniden dogarken Ben gecenin koynunda senin icin bin defa ölüyorum.. Ben askına ölmüs bir sevdanın en güzel siirin son satırıyım
![]() |
#1469 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayata dair planlarım var artık elimde;
Kaldırıp ortaya koymak benim bileğimde; Söyleyemiyorum sevdiğimi tam sesiyle; Seviyorum seni işte hem de yüreğimle; İçim içimi yiyor, Yalnızlık beni perişan ediyor. Söyleyemiyorum seni sevdiğimi, Bu da beni hayata zindan ediyor. Sevemem senden başkasını, Anlatamam neden bu kadar bağlanışımı, Yok mu? Senden başkasını seven yüreğim. Sonunu bildiğim halde başımı öne eğmeyeceğim. Mademki seviyorum diyorum. O zaman söylemeliyim seni sevdiğimi, Yardıma ihtiyaç duyduğum zamanlardayım şimdi, Nasıl söyleyebilirim ki! Seni sevdiğimi, İşte bak aşkta acemiyim nasılda belli…
![]() |
#1470 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben ayrılıkların şairi,
Yalnızların ozanıyım. Sen, sen masallar okurken daha, Ben acıların yazarıyım. Haklısın, aramızda dağlar, denizler var, Haklısın, aramızda uçurumlar. Senin sevdaların, üç günlük masal, Benim sevdalarım, Allah'ına kadar. Elma şekeri mi sandın aşkı, Ne şiirin şiir, ne şarkın şarkı. Hele bir kırılsın, hele bir kırılsın feleğin çarkı, İşte ben o zaman görürüm seni. Halâ tahta masalara yazıyorsam adını, Aşk kitaplarında arıyorsam tarifini aşkın, Kahır mektuplarında yeniden buluyorsam seni, Islak mendillere siliyorsam göz yaşlarımı, Eyvahlar çekiyorsam her biten aşkın ardından, Bana sor yalnızlığı, Ayrılığı bana sor diye haykırıyorsam, Ve sabahçı kahvelerinde bir çay gibi demliyorsam hasretini, Ve inadına özlüyorsam, o çay karası gözlerini, Bil ki, bu seni erkekçe sevdiğimdendir. Bu benim ilk aldanışım değil, Bu benim son yıkılışım değil, Bırak bu sahte gözyaşlarını, Bırak bu masum bakışlarını. Üzülme, benim için üzülme, Üzülme bu son için üzülme, Ben, ben, ben yeterim kendime Varsın da bir dağ gibi büyüsün hasretin içimde, Varsın da her gece Bir kemanın tellerinde ezilsin kalbim, Varsın da bir daha değmesin ellerim ellerine, Asla pişman değilim. Hatırla, bir adam diyordun hatırla, Ömür boyu sevsin beni ömür boyu, İşte o deli, işte o çılgın, işte o adam benim. Çünkü ben, Çünkü ben aşkı ölümsüz bilenlerdenim.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 5 (0 üye ve 5 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|