![]() |
![]() |
#1981 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Biliyorsun emanet bu can tende
Taşıyorum ama bir ben bilirim Hayret, ölmüyorum yüreğim sende Yaşıyorum ama bir ben bilirim. Acırım, bir kuş ayrılsa eşinden Umutlarım tırnağımdan dişimden Yakalamak için onun peşinden Koşuyorum ama bir ben bilirim. Geçemedim saadetin semtinden Umut bulamadım umut kentinden , Bir sel oldum acıların bendinden Coşuyorum ama bir ben bilirim. Ayrı düştük ela gözlü yardan Gönlüm bir türlü kurtulmadı dardan Ben de bilmiyorum koca dağlardan Aşıyorum ama bir ben bilirim.
![]() |
#1982 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Karanlık *******de...
Çektiğim uykusuzluğu Duyduğum umutsuzluğu Seni kaybetmenin korkusunu Bir ben bilirim... Güneş doğunca... Duyduğum umudu Senle olmanın coşkusunu Seni sevmenin sonsuzluğunu Bir ben bilirim...
![]() |
#1983 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir yol düşün,
Yavaş adımlarla yürüyorsun Kenarlarında uzanan çınar ağaçları, Nasılda döküyorlar yapraklarını; Yola serilen, halı misali. Bir tekne düşün, İçinde sen varsın. Süzülüyor masmavi sularda. Ve ona eşlik eden yunuslar, Tehlikelerden korurcasına. Bir sera düşün, İçeriye giriyorsun, Rengarenk çiçekler, mis kokulu. İçlerinde bir tanesi var ki; Kokluyorsun, doyamıyorsun. Bir sen düşün, Gözleri sevgiyle parlayan. Bir ben düşün, Yaprak olan, çiçek olan, Bazende bir yunus, gözlerine hayran.
![]() |
#1984 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nice fırtınalarım oldu
yaşadığım, Sadece kendim olduğum gülüşlerim... Nice yıkılmalarım oldu sonra, Felaketlere bir ben durdum.. Sonrasında bir ben kaldım öylece, Kurtuluşlarım oldu ve sessiz kalışlarım... Nice sevmelerim kemirdi kalbimi, Nice sevdiklerim bıraktı... Nice özlemlerimi görmedim bir daha, Özledim... Ve dostlarım oldu,destek çıkmak isteyenler.. İstemedim borçlu olmak dostlara, Sonra bir ben durdum olumsuzluklara, Sonrasında bir ben kaldım öylece... Nice fırtınalarım oldu yaşlandığım, Sadece kendim olduğum buruşuk gülüşlerim... Nice ağlayanım oldu sonra Nice sevenim varmış meğer... Nice insan inandırmışım yürekliliğe.. Sonrasında bir onlar durdu felaketlere, Ben baktım uzaktan.. Onlar birlik olmuşlardı çoktan, Beni yitirdiler böylece.. Sonrasında bir ben kaldım öylece...
![]() |
#1985 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir doğuştur senin hayat dediğin,
Derinliği düşünmeden daldığın deniz. Umutlar uzakta görünen bir kara, Çırpınırsın kurtulman ise ümitsiz. Kapılırsın bir düşüncenin hedefine, Bir Berrak Umman güzel görünen, Bilmezsinki neler vardır içinde, Koskoca bir sorudur tek bilinen. İstediğin hayaller hep uzak kalır, Bir şairin kalemsiz kalması gibi, Kağıdı bulamayınca çıldıran, Bir denizdir şairin düşüncesi. Olur olmaz her yer çıkmaz sokak, Sense o yolun derin yolcususun, Birgün bu can tenden çıkacak, Süslediğin şiirlerle birlikte unutulursun. Ölümsüzlük ummanı yenmektir, Umutsuzluk çıkmaz sokağa girmektir, Herşey bu satırlar gibi son bulur, Satırlar o ummandan içmektir. 24.05.1997
![]() |
#1986 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir besteydi aşkımız
Hiç hesapta yokken Koptu teli sazımızın Ahengi bozulacak Yaşamın Ve Bilumum mutlulukların. Gülümseyin bize ey insanlar Gülümseyin ki Sırtlarimiz tanismasin yüzümüz sevgiyle yikanmadan Bizden arta kalan sızıyla mı Kurulacak tuzsuz mutluluğunuz? Göz yaşıyla beslenen Bir mutsuzluk orkestrası gibi Ne de keyiflisiniz Avınızı buldunuz diye... Pes ettik! Avladınız bizi. Sizin adınıza seviniyoruz Başardınız. Ölümü bekleyen birer ihtiyarız artık Rotamızı kasvetli karanlığa çizdiniz Bilin ki artık boğazında düğümlenecek Hıçkırıkları çocukların... En temiz işinizi yaptınız Bu aşkın celladı olarak. Tükürün Dişlerinizin arasında Sıkışıp kalan insanlık artıklarını. Yakışmaz size İnadına duran fidanlara merhamet. Şehvetinize öpücük konduracak umutsuzluğumuz. Bereketsiz bir yaşamın dehlizlerinde Sadece Ayak seslerini duyacaksınız Yalnızlıkla örülmüş irkilişlerin. Yaşama sevincini yitirmiş Çıplak ayaklı gözlerin Titrek ve ürkek adımlarını Zamansız *******in ağırlığında duyacaksınız. Toplamaya kalkışmayın sakın Kırdığınız darmadağın düşlerimizi
![]() |
#1987 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşka bir bilet alıp
Döküldüm kaldırımlarına şehrin... O gece nedense; Saçlarını kızıla boyamıştı Istanbul. Ahh be Istanbul... Bir geceni bana versen ya. Baksana, Nasılda sabırla bekledim ve Koynunda izledim gün batımını. Gün gitti giderken, Aklıma geldi aldığım biletim. Gözlerimi Kız Kulesine dikip Sonuçlara bir bakayım dedim. Ahh be Istanbul... Bir kere de vur beni ne olur. Bak; Aldım gidiyorum yaşımı. Bilirim; İstediğinde dalgaların Rodrigo çaldırır, Köpük köpük akan gemilerin bordosunda . Bazen de Fausto olur; Kesersin aşıkların nefesini. Hadi ama; Bu kadar naz niye... Hiç değilse son üç numara ve karşılığına Bir aşk gecesi...
![]() |
#1988 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sensizlikte çektiğim acıları bilsen,
beni sensiz bırakır mıydın? gözlerimden akan yaşı görseydin, beni böyle söyletir miydin? seninde için benim gibi yansaydı, sensizlik başucundan bir an bile ayrılmasaydı, beni bu hasrete atabilir miydin? ah sevdiğim(!) ah benim canımın kendisi, neler çektim sensizlikte de, gene de burada beklemekteyim, bir gün dönecek misin? dönsen de bana gelecek misin? gökyüzü mavi bugün kuş sesleri geliyor yakınlarda, havalarda ısındı buralarda, durulmuyor evlerde, ama yoksun ya yanımda istemiyor canım hiçbir yere, gece olunca gene aynı karanlıktayım, gece niye böyle acımı daha da arttırıyor, beni daha da ağlatıyor, hayat ne sürprizler hazırladı bize daha, ağlama diyorsun ya, bilmiyorsun nasıl özledim seni, sana sarılmak,elini tutmak, bugün yanımda olsaydın ne olurdu? sana sarılacaktım, ama bir daha bırakmayacaktım, kokunu içimde hissedip ağlayacaktım... hiçbir sorunu düşünmeyecektim, sen gelseydin, daha neler yapacaktım, sen gelince çareler geliyor, sen gidince sorunlar üzerime geliyor, bunları sana niye anlatıyorum ki; elimi uzattım,gene yoksun işte!!! seni nefes aldığım her yerde hissediyorum bu gözyaşları niye dersen kalbimi acıttın o ağlıyor!!!!
![]() |
#1989 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 102 Thanked 34 Times in 25 Posts
Üye No: 44250
İtibar Gücü: 1727
Rep Puanı : 12977
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() tşk
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1990 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni sevmek ölüm gibi
Kangren kol gibi Vazgeçmek kolay değil Kendine sıkmak gibi Seviyorum seni ama söyleyemem Çekip de basımı hic gidemem Sen benim şakağımda mermisin Ne zaman vuracaksın bilemem
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 5 (0 üye ve 5 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|