![]() |
![]() |
#34 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 93 Times in 80 Posts
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2092
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ****YOKLUĞUN KADAR İÇİMDESİN****
Kör karanlık gözbebeklerim Ardında bıraktığın boşluğa uzanıyorum Ve derin derin soluyorum yokluğunu Öyle çok yoksun ki; Soluklarımda boğulacak gibi oluyorum... ____Mayasında yas var gecenin Keskin bir leş kokusu / sinmiş kaldırımlara Ellerim yalnızlığın nasır yuvası Gölgemi koydum ceplerime Umarsızca gidiyorum Ve tabanımın toprağa her değişinde; Daha çok doluyorsun içime... Sırtına yüklediğin bu terk ediş Ağır değil mi Eylül''e? Tütün diye yakıyorum yaşanmamışlarımızı şimdi Duman altı oda(mız) Uykusuz kaldı yine gece / bak Kolu kanadı kırık sevdanın Sana kırgın yanım suskun, İsyanlarda sensiz kalan yanım... ____Isıtmıyor omuzlarımı Giyindiğim bu yalnızlık kepeneği Çoban edasıyla sürdüğüm bu beden susuz Beden aç / bakışlarına Eylül''ün kaşları çatıldı bana / bak Gözyaşım vurdu sarısını sevdanın Ve sana kırgın yanım suskun Pişmanlıkta çekip giden yanım... Pencereler çıplak Buğuya yazılmış ismin / iz iz camda ya; Kapanmasın perde... Ne de yabancı şimdi sözcüklere dilim Yorgunluğu çöküyor ağır ağır ... özleminin Sılada bir gurbet havası Tuhaf; Yazdığım ayrılığa dair hiç bir şiirde Gidenin sen olacağını... düşünmemiştim ____Geri geri attığım adımlarımla Arpa boyu yol almışım Daha şimdiden öyle uzağım ki ellerine! Yitirilmiş sevinçler hesap soruyor bir bir... Sonra kapatıyorum gözlerimi günışığına Karşımda üzgün yüzün... Tuhaf; Hiç bir kavga sonu kapı çarpışımda Öylece çekip gitmeyi... düşünmemiştim |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|