![]() |
![]() |
#11 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008
Teşekkür Etme: 1 Thanked 6 Times in 5 Posts
Üye No: 45581
İtibar Gücü: 1459
Rep Puanı : 310
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bakmaya Kıyamadığım O Yüzüne
Bakmaya kıyamadığım o yüzüne Artık içimden bakmak gelmiyor bile. Andığım zaman içimi ısıtan adını Artık varmıyor dilim söylemeye. Lanetledim içimde sevgiyi... Lanetledim o büyük sevgimi. Ve istemem artık versende. Herşeyden çok istediğim sevgini. Çok acılar verdin bana çok üzdün beni Görmezden geldin o yüce, o saf sevgimi Unuturum istediğin gibi belki seni ama Unuturum sanma bana çektirdiklerini. Sana karşı büyüttüğüm sonsuz bir sevgim vardı. Yerinde saymadı sevgim durmadan arttı, arttı. Bir sevgim vardı içimde önüne geçemediğim Artık yerini önüne geçemediğim bir nefret aldı. Kimseden korkmazken bu yürek Sevmekten korkar oldu şimdi Ne acılara bükülmeyen bu bilek Hasret acısına büküldü gitti Bir daha sevemem artık kimseyi Koyamam yerine bir başka sevgiliyi Bir başka göze nasıl bakarım ki, Yasakladım kendime tüm güzel hayalleri Öldürdün çünkü tek dayanağım olan ümitlerimi Yemin ettim unutmak için seni ve sevgiyi Unutamam seni dediğim günler vardı ya Çoktan geride kaldı onlar. Bir tek özlemeyi unutturamadım kendime. Özlüyorum ne yapsam da seni sevmeyi. Özlüyorum seninle birlikte öldürdüğüm sevgiyi.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|