![]() |
![]() |
#11 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() Git Artık
Git artık..... Söz veriyorum arkandan ağlamayacağım Neden sevmedin beni daha fazla diye sitem etmeyeceğim sana Gittiğin yerlerde mutlu olma demeyeceğim Aksine çok sevilmeni isterim senin Çünkü çok sevmenin ağırlığını ben Çok sevilmenin yükünüde sen biliyorsun Şimdi gitmeyi seçerekte bu yükten kurtuluyorsun Aşkın heyecanı azalınca kalpte yalnızca ağırlığını bırakıyor Birde o ağırlık tek tarafa kalınca daha dayanılmaz oluyor Ama sen boşver bunları gözün arkada kalmasın Nasıl olsa o ağırlık hep seni sevende kalacak Ne zamanki sen gerçekten aşık olacaksın O zaman beni biraz olsun anlamaya başlayacaksın Bana haksızlık ettiğini düşünme sakın Seni sevmeye sadece kalbim zorladı beni Aklımda bir türlü dur diyemedi Senin hiçbir suçun yok karşıma çıkmaktan başka Aslında doğru olmasada karşıma çıkmakla suçlayabilirim seni Neden başka caddeleri seçmedinki yürümek için Demekki bizimle anlam kazanmalıymış o gün Sen gülüşlerime anlam kattın Bense aşkımla seni anlamlandırdım Sonrasıysa uzun süren anlamsızlıklardan ibaret oldu Hayat bana aşkı yalnız yaşamayı layık gördü Bu yüzdendir ki tarafından sevilmemek dahi Artık çokta fazla yaralamaz beni.... Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|