![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57961
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Allah aşkına
Sana olan duygularım bambaşka Yanına yaklaşıyorum Göz göze geliyorum Soğuk duş yapmış gibi oluyorum Açılamıyorum. Dilim tutuluyor Dudaklarım kuruyor Yangınlar yüreğimde Fırtınalar esiyor içimde Tutkularım coşkun sele dönüşmüş Başımdan ter boşanıyor seni görünce Beni ateşler sarıyor yüzüme gülünce Kırılacağından,darılacağından korkuyorum Zehir içer gibi yutkunuyorum hislerimi Gizliyorum duygularımı Frenliyorum arzularımı. Toplayabilirsem cesaretimi Silkinip atarım sıkılganlığımı Kurtulurum ürkekliğimden Cihana haykırırım seni sevdiğimi Patlayıveririm ansızın Bana darılır mısın? Sözüme kırılır mısın? Hatırlayıp sevginin sınırsızlığını Beni anlar mısın? Hoş karşılar mısın? Kızmadan kırılmadan uğurlar mısın? Bir gün mutlaka yapacağım Alacağım elime kalbimi Bir gül gibi sana sunacağım Kabul edersen mutlu olacağım Ret edersen hüsrana uğrayacağım. Nasıl davranacağını bilmiyorum Hiç karşılık beklemeden Sana kalbimi veriyorum Kalpsiz yaşanmaz deme Ben sensizde yaşayamam Ilık rüzgar gibi es ruhuma Kulak ver haykırışıma Karşılık ver aşkıma Sev beni Allah aşkına. Şair Yusuf Değirmenci |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|