![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ah Yar
Ne olurdu yıllar önce tanısaydım! Beni geçmiş sevğilere götüren o yar, O yarki gülümseyen gül yanaklarıyla, Bir göz varki,bir söz varki o yar! O yarki çakı gibi bakan gözleriyle, Rakı gibi çarpan sözleriyle, Dağlar aşıp,gidip görülen o yar, O yarki sahilde denizde kumda, Beni fenalaştıran,konuşmayı unutturan, Gözlerimden akan yaşın sahibi o yar, Pamuk ellerini benden kaçıran,korkan utanan, Umutları tükenmiş kendinden bezmiş o yar Zamanın ilaç olduğuna inanan,kendine acımayan, O yarki suskun durgun adam gibi adam, İnsan gibi insan yaşından olgun o yar, Gözümün önünden serap,a dönen, Kolumu kanadımı kıran,kalbimi çalan o yar! O yarki düşünceli! Umutsuzluk içinde umutlarıma yarın olan o yar, Ah yar o yar sensin işte, Şimdi yanımda olmayan,beni hayata bağlayan Benimle yaşayan bir bende ben olan, Çıkmazlarda yol aramama,aşılmaz yolları aşmama, Her şeyine razı olduğum o yar, Sabahımda sabah akşamımda akşam olan o yar, O yarki ******* boyu düşüncelerim, Uyurken rüyâm,uyanıkken hayalim o yar! Uzanırmı insanın elleri gökteki yıldızlara, Yıldızlar kadar uzak erişilmez o yar, Bir yıldız kaydığında dileğim o yar, Şişelere kadehlere ismini verdiğim,siğaramın dumanı, O yarki zirvedeki oksijen çekmek istediğim içime doyarcasına, O yarki son gecemizde verdiği kahvesiyle, Kırk yıl hatırı olur dercesine gözleriyle konuşan, Rüyalarımı hayra yoran oyar! Koşarcaşına gitmek istediğim,dertleştiğim o yar Okuyormusun yazdığım şiiri,kalbimin sesini, Vermek istediğim sevğimi son damlasına kadar, Bulmak istediğim yıllar öncesinden, Sen yar, Sen yar. Şenol Mersin
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|