![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sensizliğin Vurdu Beni
Bana hiçbir silah işlemez. Ama vuruldum ben, sensizliğimle. Kanayan bir kalp taşıyorum şu an içimde. Silah bir kere de sen her günümde öldürdün beni. Aşkından kuvvetli bir silah var mı bu dünya da. Acılarla, özlemlerle doldurulmuş mermileri. Hasretle yüklü cephaneler, sevdam da. Gözyaşlarım bomba gibi, hep taarruzda. Sensizliğin vurdu beni, aşkınla birlikte. Bedenimde ki arzular atom savar gibi içimde. Bir savaş var ruhum da anlayamadığım. Beni mecnun yapan deli eden tutkularım. Kana boyandı sanki, içimde ki acılar. Zehirledi düşüncelerimi, ya içimde ki fırtınalar. Ruhumu söküp aldı bedenim den şimdi. Yaşayan bir ölü gibi kederlerde kayboldum bil ki. Bir aşk verdin bana, sensizliğime esir. Sevgin ise özleminle karışık tütüyor gibi. Ya hasretin, duman duman boğuyor beni. Hergün ölmek zor canım vurda öleyim bari. Menekşe Gülay
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sensizlik İçimde Hapis
Dokunma bana, deşme yaramı sessizce, Kanayan kalbimi, bir de sen kanatma bilinçsizce, Kangrene dönüştü acılarım, bir de sen yakma ateşinle, Madem yaktın bu ateşi, gelipte söndür öyle değil mi. Söz verdin bana geleceğim diye, nerdesin söylesene, Her gün isyan ediyorum kadere, sensiz yaşıyorum diye, Bekliyorum nerdesin anlamadığım bilinmiyende, Yeldeğirmeni gibisin, başımı döndürüyorsun yine. Artık hiçbirşeye tâkadım yok anlamalısın kendince, Karşıma çıkmalısın konuşmayalım bakışalım gözlerimizle, Sensizlik içimde hapis kalsın yıllarca, ne olacak ki, Gözlerin gözlerimde, dalsın hayallere yetmez mi. Artık hayallere mahkum ettin beni, sayende hapisim şimdi, Bu da yetmedi özlemlere de esirim anlayacağın gibi, Kalbim hiçbirşey istemiyor yalnız, seni istiyor, Resmin karşımda baktığımla kalıyor anlamıyorsun ki. Bugün hasretine yeniğim gülüm, sevsen de beni yalan, Binbir derdi kovalıyor gönlüm yalnız ve sensiz, Ömrümce kalbimde açtığın yara, hep kanayacak, Hep hayaller, ne zamana kadar benimle olacak, Ömrüm bitse de, hep beraber olacağız o bilinmeyen yerde, Sensizlik içimde hapis, ama seninle.. seninle birlikte. Menekşe Gülay
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensizlik Yaktı Bugün Canımı
bugün seninleydim yine, birlikte dolaştığımız yerler, boğazın coşkun suları ve martılar, gözyaşlarımın arasında bir bir kayboldular. elimde simit, ben besliyorum onları şimdi. seni sordum onlara, anlattılar bana. hergün gözyaşlarınla uğurluyor, beni sevdiğini de söylüyormuşsun kulaklarına. bir de şikayet ettiler seni bana, unutmak istiyormuşsun zor olduğunu da, onlar bile kıyamamışlar gözyaşlarına, bu kadar ağlayacaktın neden kıydın bana. sevgin yüreğimde bense gidiyorum vapurla, gözlerim dalıyor köpük köpük dalgalara, sağım solum kalabalık, ama gözyaşlarım, hiç anlamıyor beni, hiç.. herzaman beslediğin tek ayaklı karga kondu yakınıma. dediğin gibi ürkekti. belli ki, korkmuş ve üzgündü. onun için şiir yazmıştın ilk önce de bana okumuştun hani. zaten hep yazdığımız şiirleri, birbirimize okurduk seninle. Kadıköy iskelesi gözüktü uzaktan, hep birlikte geçerdik karşıya, aldırmazdın kimseye kolun belimde, fırsat buldukça öperdin dudaklarımdan sevgiyle, utanırdım yapma derdim hiç anlamazdın beni, sen yaramaz çocuk, sen afacan hiç uslanmayacaksın inan. oturduğumuz çay bahçesi gözümün önünde. ilk karşılaşmıştık seninle orada. bir fırtına esmişti sanki duygularımızda, kırk yıllık sevgilim gibi bakıyordum sana. bir romen yanaştı fal bakmak istedi bizim için, bizim falımız kalmadı o benim canım eşim dedim. gerçekten sevdiğim eşim oldun yandım senin için.. bak o günlere döndüm yine. sen yoksun canım gelmedin benimle. yalnızlığı kabul edemiyorum sensizliği de. hep benimle olmalısın. doğan güneş yalnız bize doğmalı yakomazları biz görmeliyiz deniz de ışıl ışıl. görmediğim bir saat bile hüzün yaratıyor içimde. sensizliğe hiç dayanamıyorum bebeğim. özlüyorum çok özlüyorum seni. deseler ki canını verirmisin sevdiğin için, canım feda derim uğruna, deseler ki yaşayabilir misin onsuz, Rabbim koymasın arkasına, bugün sensiz geçti sevdiğim, yüreğimde ki sevgiyle, aşkla. güneş güzeldi yakıyordu tenimi, deniz güzeldi coşturuyordu sevgimi, ama sensizlik var ya yaktı bugün canımı, yaktı bebeğim yaktı. sensizliği bana, bir kere daha anlattı. Menekşe Gülay
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sesin Yaktı Beni
Ne güzel bir sesin var. Hâlâ içimde sanki. Su gibi aktı kalbime. Sevginle yaşıyorum şimdi. Aşkın çok büyük içimde. Ruhumsa hep seninle. Bir alo deyişin ömre bedel. Seninle bir bütünüm sanki. Beni benden alıyor. Senin yanına götürse ya şimdi. Sesine kurban olduğum, Yoluna baş koyduğum, Seninle bütünleştiğim, Sensiz yapamam. Aşksız olamam. Canımı iste senin olsun. Hayatım yoluna kurban, Sesin yaktı beni. Küle döndüm bak şimdi. Menekşe Gülay
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevda Biter mi
Bir yemin ettim bin ah çektim hayatıma. Sonu gelmeyen sıkıntılar, nedense sırada. Bir atsam rahatlasam kaçsam sonsuzluğa. Sevda biter mi seni ruhumda yaşadığımda. Bir deniz olsa güneşte, beni yaksa kavursa. Öyle bir atsam kendimi koşarak soğuk suya. Alabildiğince uzaklaşsam sahilden aşkımızla. Sevda biter mi seni yüreğimde taşıdığımda. Alabildiğince yürüsem hep sahil boyunca. Kızgın kumlar, ayaklarımı delicesine yaksa. Umurumda olmaz çünki yüreğim esir sana. Sevda biter mi seni kalbimde sakladığımda. Tutunduğum tek dalımdın hayatım boyunca. Aşkla yanan yüreğim yalnızca hep sevdana. Neyim var ki sen ve verdiğin aşk, bambaşka. Sevda biter mi seni bu aşkla yaşattığımda. Koşsak deli gibi birlikte. gelincik tarlasında. Uzansak yanyana, yüreğim gibi kırmızılara. Bir öpüşüne dünyayı değişmem aşkımı da. Sevda biter mi seni sevgiyle kokladığımda. Menekşe Gülay
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevda Büyüsü
gözlerim de bir damla yaş olsan aksan yavaş yavaş gönlüme, orda kalsan. gündüzüm, gecem seninle, yüreğim de batmayan güneşim olsan. öyle doğmalısın ki benliğime, erimeliyim kollarında verdiğin sevgiyle. sevda büyüsü sarmalı ikimizi, duraksız bir şekilde. yeter ki aşk yorgunu olalım nefes aldığımız müddetçe. hayat ağacımızın sürgünleri sevgi, tomurcukları yaşama sevincimiz olsun. bizde ki bu aşk, kale kursun yüreğimize esir etsin ikimizi mühebbete. Menekşe Gülay
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevda Çiçeğimsin Benim
Yine sesini duydum bu gece. İçim bir tuhaf oluyor nedense. Alışamadım birtürlü sensizliğe. Yokluğun içimde, kaderimde. Bu sevda bitmeyecek bence. Seni yaşattığım müddetçe.. Sevgiler hep yalnız mı yaşanmalı. Aşkın tuzağına mı düştüm yine. Sen sevda çiçeğimsin benim. Koklamaya kıyamıyorum seni., Sen solmak için uğraşıyorsun. Elimden birşey gelmiyor ki.. Oysa sen, o güzel yapraklarınla. Can vermelisin mukaddes toprağa. Sen ölmeyi kafana koymuşsun. Bırakacakmısın beni, bu dünyada. Herşeyin bir zamanı var sevdiğim. Bu kadar acelen neden, gözbebeğim. Soldurma yapraklarını sevgimiz için. Sensiz ne olur halim, beklediğim. Seninle yaşamak bukadar güzelse, Seni sevmek, bukadar özelse, Neden sevda çiçeğim.. neden. Seni bukadar sevmek,günah mı. Hem seviyorsun hem ölümü istiyorsun. Ya seversin, ya ölürsün bu dünyada. İkisinin arasında yaşanılır mı. Söylesene sevdiğim, söylesene bana. Aşk bukadar kolay mı hayatta. Sevdiğin için yaşamalısın burada. Birlikte mutlu olmak varken, Derdin ne söylesene bana.. Böyle giderse, ben yokum yanında. Sevdiğimi yanımda isterim daima. Ölüm yalnız Allahtan gelmeli hayatta. Benim ol benim için yaşa bu dünyada. . Menekşe Gülay
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevda Kuşum
sen gurbet elinde yalnız ve bensiz, kalbimse seninle, biçare gönlümün derdiyle. bir sevda kuşu olsam gelsem yanına. aşkların en büyüğünü yaşatsam sana. hiçbir zaman ayrılmasak sonsuzlukta olsa. bir pervane gibi dönsem etrafında, kulun, kölen olurum inan sana. sevda kuşum her zaman uğrasın, konsun omuzuna.. haberler getirsin ben den, sevgimin, aşkımın büyüklüğünü anlatsın sana. aşkın bu kadar.. ilk defa bu kadar çaresiz kaldığını, hayallerin yalnız yaşanmayacağını, sevgililerin yalnız yaşayamayacağını, söylesin sana.. keşke sevda kuşu ben olsaydım. uçsaydım gelseydim yanına.. dudağına kondursaydım bir öpücük, aşkımı daha iyi anlatsaydım sana.. dağları, tepeleri aşsaydım. Sıcak, soğuk demeden uçsaydım. içimde ki aşkınla, herşeye meydan okusaydım. bir sevda kuşu olsaydım.. yalnız sana ait ve senin olsaydım. Menekşe Gülay
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdamda Bıraktığın Her İzle Aşığım Sana
yaşarken ayrılığı bu sınır şehrinde, trenin acı düdüğü götürür hayallere. gözlerim inenlerde kalbim ise sen de. her 21.15 treni, bağlar beni sevdiğime. hayaller bitecek belki gördüğümde.. yaşanacaklar mutluluklar sonsuzluğa, eklenecek yıllarla. her tren geldiğinde yıkanır yüzüm, gözyaşlarımla. beklemek nekadar acıysa, sensizlikle tanışmakta. bir ölüm sessizliği kaplar içimi. sanki hayat, felç olmuş gibi. yüreğimin çırpınışları bölünse aylara, inan kalır geriye öksüz sevdam. bir ömrüm değil bin ömrüm ise feda, yalnızca sana yalnızca aşkımıza. bir sınırdı bizi ayıran, arada yalnızca bir çizgi. tren düdüklerine karışan aşk ateşi, yolcularla bölünen yüreklerimiz, oysa ne mutlu olacaktık seninle, bu şehir, ayrımasaydı bizi. yine geliyor tren canhıraş bağırmakta.. yüreğimde sıkışıklık hayallerim bulanık, gönlüm hep acabalar da. yalvarırırm Rabbim sevdiğimi yolla bana. tren düdükleri karışmasın artık gözyaşlarıma. sınırlar birleşsin ya da getirsin onu yanıma. ömrüm tükenene kadar bu ömür sana, tükensem de hayatım yoluna, sevdamda bıraktığın her izle, aşığım sana Menekşe Gülay
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdan Benim Olsun
Ben seni sevdim yüceltim sevdamı yüreğimde, Özlemle seni beklemeyi sevdim ömrümce, Seni öyle çok sevdim ki baharlar gönlümde, Bir çiçek görsem düşüncelerimde sen, Yavru bir kediyi okşasam usum da yine sen, Sen var ya canım tek sevdiğim, benimsin sen. Bir sevda güneşiydi doğmuştu dünyama, İnsan başka bir şey ister mi hep aşk olsa, Aşkla yaşamak, hep sevdiğinle olmak, Rüyalarında ki sevgiliyi karşında bulmak, Yanmak yalnızca bu aşk için yanmak, Sevgiyi delice kalbinde saklamak. Gizledim sevdamı,yüreğimin en kuytularına Kimse görmesin almasın diye çırpındım yıllarca, Bazen akan gözyaşlarıma güldüm anlamsızdı bana, Beni ben den çok seven biri vardı o da karşımda, Yanıyordu ben gibi, bu sevgi hep çıkmaz sokakta, Karışan gözyaşlarımız aktı herzaman aşkla. Susma! sevdiğini herzaman bana söyle, Yüreğim filiz versin sen den gelen sevgiye, Dudaklarımda ki hasret, mirastır sevdiğime, Aşkla yaktım ben bu yolu, inat özlemine, Lâvlar döşedim tren raylarına inat hasretine, Ben yandım ama, seni de yaktım ölümüne. Bir tek günüm sensiz geçerse, haram olsun bana, Ölümlerden beter olsun yüreğim, başkasına akarsa, Görmesin gözlerim, kalırsam yangınlarda, Sevdan benim olsun uğramasın başkasına, Çöllerde yaşasam bile,susuzluğum yalnızca sana, Kurşunlarda kalsa da yüreğim hep yoluna. . Menekşe Gülay
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|