![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acı Ve Tatlı Önümüzde
boş gözlerle baktım mâziye, geride kalanlar içimizde, üzüntüsüyle.. bir sevgi aradım kendime, kucaklamak, sevmek, öpmekle bitse.. bir anda sensizlik sarmıştı bedeni. kâbustan beter aşkın şimdi. gözlerim arar oldu sense farkında değilsin belki. heryer yemyeşil, kırlar çiçek bahçesi. ama içim sonbahar, yaprak dökümü sanki. tekrarları yaşamak zor be dostum. hergün yaşıyoruz geçen günü.. hayat merdiveni, çık çık bitmiyor birtürlü. acı ve tatlı önümüzde, bizler hep tatlıyı istiyoruz çünkü. gözyaşlarına yenik düştü bu gönül, bir de sana. aşkımız bizle olsa da mutluluk uzakta. sevgi yaşatıyor ama, neye yarar sen olmayınca. değişmeyen bir tabu sevgi, mutlulukta yanında olsa ya. birini yakalarken, diğeri kaçıyor elimizden. aşkla başım hoş değil, kovmaksa çözüm değil. gözyaşıyla mı yıkanacak yüreğim, fırtınalarda sarhoş mu gezecek bedenim. çocukluğumu istiyorum özgür ve mutlu.. ya da seni istiyorum hep yanımda umutlu. Menekşe Gülay
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|