![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aptal Sigaram
Yine yetim kaldı sigaram uykunun kroşesini yemiş gözlerimin gölgesinde Gazoz şişesinin içindeki ortam düşündüm ona öğretsin diye Hayatı öğrenmeli sigaram asitlerle işbirliği yapıp özgün bombalar tasarlamalı Aklı var aklı! beyin hücrelerimi çaldı Sidiğimdeki azotları didiş C4-M4 n'aparsan yap, terör estirsin de... Sigaram sigaram an'a kadar bok yememiş yedirmiş haram Farklı markalara çullan seviş, sote bir yerde; mesela tütün bahçelerinde Öpünce sabah seni yanıtlayamazsan halin duman Herşeyi sor oofff duman Farklı ölü babalara sor gerekirse 'O harfi' yapınca sabah iyi dans edemezse nefesin acımam çakarım kibritin tersiyle tadın bozuktu kankam ceza olsun sana; leş ortakların küllükte türemiş bak ve kork; ölüm neymiş çıkardım paketimden ama terketmedim, korkma odaklan gece boyu dibindeki leş mezarına faniliği bile kavra yorgan morgan yok sana soğuğa da alış! gazozu da bitirme 8 saat bekle nezarethanede o gazoz bi biterse seni tükürük sıkıp, vuracağım yetim kalmış sigaram ağlama, tamam sabaha kadar dayan! Ali İlik
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|