![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İşte Aşk İşte Sevda
buralarda havalar sisli puslu olsa da sen ışıldar durursun bulutların arasından hasretinden göz yaşım yüreğime aksa da ömrümce vaz geçemem senin sevdandan ah! sevdiğim yanımda olsaydın da Maltepe Sahili'nde çimenlerin üzerine uzansaydık seninle birlikte sereserpe okşasaydım saçlarını tutsaydım ellerini muhteşem bir heyecan yaşardık değil mi? istemem artık yaz gelmesin bu şehire ben senin aşkınla yanıyorum zaten rüzgarlar dünyamda durmadan essin yaşadıkça bendeki bu yangını körüklesin alavlerim yükselsin çıksın gök yüzüne ateş sarsın bizi sevdamız kavuşsun ününe işte aşk işte sevda budur denilsin her yerde 14.06.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İşte Ben Böyleyim Canım
sen Avrupa yakasında ben Asya her sabah doğan güneşle geliyorum sana seni üşümesin diye oralarda havalar ısınınca bir bahar rüzgarı olup esiyorum senden yana sıcak havalarda serinlersin diye işte ben böyleyim canım hava durumuna bakarım klima gibiyim seni serinletirim ya da sıcacık ısıtırım 22.06.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İşte Şair İşte Şiir
işte şair işte şiir dizelerimde her şey var aşka dair sevmesini ve sevilmesini bilenlere hele ben sevda yaşıyorum diyenlere mısralarım birer vitamindir her bir dizem dopdoludur farklı vitaminlerle mesela A B C eğer okursanız şiirlerimi vallahi billahi böylece ne grip olursunuz ne de nezle zaten şiirimi de hem besleyeceğim sevgimle hem de sağlıklı yaşayatacağım ömrünce sevgi en temel gıdadır bence ya sizce? aksini söyleyen var mı içinizde? yazdığım her bir dizem şiirim için onu doruklarda tutacağım ölünceye değin bana her sevdiğini söyleyişinde kendimi daha genç dinamik enerjik hissediyorum biliyor musunuz sevgili şiirseverler? ben şiirimi sevgimle sıhhatli besliyorum onun bütün ihtiyaçlarına aşkımla cevap veriyorum davranışlarımla hareketlerimle de bunu ifade ediyorum bilsin herkes duysun tüm dünya ben şiirimi çok seviyorum hepiniz şimdi anladınız değil mi aşkın sevginin değerini? sevenlere sevilenlere sevda adına ben de teşekkür ediyorum 26.01.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İtiraf Edeyim mi Sana?
estireceğim o güzel yüreğinde ömrünce bir meltem yeli inan ki günden güne mutluluktan göklere çıkaracağım seni istemem bana da senden başkası asla değmesin elini bile ne olursun sen de her gece beni uyut o güzel yüreğinde eşsiz sevgimi yılın dört mevsimi daha da yeşert gönül bahçende esirinim seni sevdiğimden bu yana bir tek sen varsın dünyamda mutluluğumsun sevincimsin hep seninleyim hülyamda rüyamda bil ki inmeyeceksen asla hep sen olacaksın gönül tahtımda sakın neden diye sorma sen de haydi ellerimi tutsana söylemeyecektim amma neyse itiraf edeyim mi sana? artık dayanmak çok zor buna saklayamayacağım bu sırımı taşıyamayacağım yüreğimdeki sızımı seni seviyorum sana aşığım artık sen de anlasana 17.08.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İyi ki Sen Varsın Yüreğimde
bu sabah gördüm ki senin adın yazılı geçtiğim bütün yollarda senli çiçekler açmış yeşil yapraklar arasında dallarda yalnızca senin kokunu buldum serin esen rüzgarlarda yağan yağmurlarda gece boyunca seninle uyudum rüyalarımda hem düşlerimde hem hayallerimde saçlarımı dağıtırken meltem olup yanaklarımı okşarken sağanaklarında ıslatırken kokunu içime çekerken bu soğuk havalarda bile inan ki canım sıcacıktın yine bir başka güzeldin her halinle iyi ki sen varsın yüreğimde yoksa yoksa bir gece donar kalırdım döşeğimde 07.12.2004 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalan Ömrümü Seni Sevmeye Adadım
senin hayatına neşe ömrüne yıl kattım ben de mutlulukları seninle tattım yokluğunda bir günü bir sene saydım düşlerimde belki seni görürüm diye inan ki her gece erkenden yattım aşığım sana ellerini bana uzatsana sana sevdamı şiirlerimden anlasana içimin derinliklerine öylesine girdin ki hiç kimse sökemez sana sevgimin köklerini sen benim yüreğimdeki yıkılmaz dağımsın gönlümdeki yemyeşil rengarenk bağımsın bedenime ördüğüm sökülmez ağımsın sevgim ömrümce bir tek sana yağsın gönlüm seninle bir çiçek bahçesi şimdi sakın soldurma bir tek rengini bakışlarım sana akan bir sevgi nehri yüreğim de senin yaşayacağın mutluluk şehri kalbimde ömrümce yanacak ateşimsin dünyamı ölünceye değin ısıtacak güneşimsin sen öylesine muhteşem bir kadınsın ki sensiz yoktur inan attığım bir tek adım bil ki ben kalan ömrümü seni sevmeye adadım 24.09.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalbim Dayansa da Aşka
artık bu yaştan sonra kalbim dayansa da aşka sen benden uzaklarda olunca bu kez hasretin öldürür beni bence sevda yaşanmalı çılgınca ellerim boş kalmamalı uzatınca inan ki dayanamam yokluğuna çıldırırım sen yanımda olmayınca bu nedenle sevmemeliyim seni soldurmamalıyım asla bu dünyada her sabah rengarenk açan güllerini söndürmemeliyim ışıldayan hayallerini uzaklaşmalıyım senden kaçarcasına yoksa bu aşk deli divane edecek beni 10.01.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalbim Yine Yalnız Seni Sevecek
gündüzler karanlık sen yoksan eğer sensizlik ölümden betermiş meğer değmese de elim razıyım buna uzaktan da olsa beni sev yeter sen bir gonca gülsün her sabah açan inan hasretimsin gönlümde yanan bahar gözlerini özlerim her an bekliyorum seni güneş batmadan dönmesen de bana ömrüm boyunca sana olan aşkım hiç bitmeyecek silmesen de gözlerimi yaşlar dolunca kalbim yine yalnız seni sevecek Hüseyin Erdoğan
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kapansın Gözlerim
senin olduğun yerde ne hüzün olur ne de hazan ne olur sen de yaz bazan gönlümde açan bahar solmadan gece bile pırıl pırıl olsun dünyamız rengarenk çiçekler açsın sevdamız ömrümüz boyunca kurumasın güllerimiz ölünceye değin hiç ayrılmasın ellerimiz sevdan yoksa istemem hiç olmasın akşam yorulmam asla gece gündüz dağlara ovalara adını yazsam kapansın gözlerim sensiz kalırsam inan sensizliğe dayanamam bil ki yokluğunda yaşayamam 16.06.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kapını Açar mısın Bana?
bir sabah erkenden çıkıp gelirsem sana kapını açar mısın bana? atılır mısın kollarıma? duymazdan mı gelirsin yoksa? düşlerimde olsa da her gece geliver bana sarılıver sımsıkıcasına o harika kollarınla nasıl olsa hep rüyalarımda olacaksın ya artık dönüp de gitme bende kal yaşadıkça gözlerimde saklıyorum seni başkaları görüp de seni sevmesin diye bu muhteşem aşkımızın kökleri öylesine derin ki ömrümüzce hiç kimse sökemeyecek bile bir tekini 08.05.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|