![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen Ne Dersin?
her sabah uyanınca bir güneş gibi doğuver dünyama sırılsıklam ıslatıver beni sevgi yağmurlarında ben de bahar açayım senin o güzel yüreğinde ölünceye değin hiç solmamak üzere sen ne dersin? 03.03.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen Nefes Bile Almadan Sevilecek Yarsın
Güneş her sabah senin olduğun yerden doğar dünyama bahar seninle açar hülyama prenses olup her gece sen girersin rüyama mahşerde bile sensizlik düşmesin sevdama sen benim günümün sıcacık güneşisin gönlümün vazgeçilmez tek eşisin ruhuma öylesine derin bir canlılık verdin ki sen benim bedenimin ahengi kalbimin dengisin sen bana gelince seni çılgınca sevince Marmara'ya inip adını yazdım dalgalara her vuruşunda kazısın diye sahillerdeki kayalıklara aşkımızı ismimizi işledim harf harf Ay'a yıldızlara herkes ikimizi görecek başını kaldırıp da bakınca semaya ne de güzel iyi ki yüreğimde sen varsın bu soğuklar vız geliyor bana hiç üşümüyorum sen nefes bile almadan delicesine sevilecek bir yarsın bil ki bir tek seni düşünüyorum yalnızca seni düşlüyorum artık seninle dünyaya umutla bakıyor gözüm sen geldiğinden beri gülüyor yüzüm gelişinle beni o kadar mutlu ettin ki hiç kimse sökemez sana sevgimin köklerini sen benim hem günümsün hem de gecem sadece sensin dilimdeki hecem sen sevgi dolu duygu yüklü muhteşem bir kadınsın inan ki sensin benim ömrümce seveceğim tek ecem 03.01.2008 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Nerelerdesin Canım?
dünden bu yana sen nerelerdesin canım? sesini duymadığım zamanlar vallahi artıyor acım bil ki senden başkası değildir benim baş tacım inan ki yalnızca sensin benim bu dünyadaki vaz geçemeyeceğim tek ilacım lütfen söyler misin sevdiğim? biliyorsun uğrunda öleceğim sen de mahşerde bile olur musun benim eczacım? 04.02.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Ol Benim Kaderim
gözlerinin rengini kıskanıyor baharlar kıskanıyor tenini menekşeler zambaklar güller kokan ellerin beni yakan gözlerin sevgi akan sözlerin benim olsun güzelim kalbim deldi bakışın kor gibiydi yakışın çeyzin olsun nakışın sen ol benim kaderim Hüseyin Erdoğan
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Olmayınca
yağmurlu bir gecenin sabahında umudum yok güneş gene doğmayacak *******i ay da çıkmıyor artık yıldızlar da kayboldu birer birer beni terk edişinle birlikte mevsimsiz göç eden martılar görüyorum intihar komandoları gibi sürüler halinde Akdeniz'e biliyorum onlar da dönmeyecek bir daha geriye ölümümü görmesinler diye artık çiçekler bile güzel kokmuyor yokluğunda demiştim ya hiçbir şeyin tadı yok sen olmayınca Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Sebep Oldun Buna
alıp gidiyorum başımı bu şehirden kimse çıkmasın önüme dağları taşları aşıp gideceğim bir daha dönmeyeceğim geriye beni gurbetten getiremeyeceksiniz yeniden sakın uğraşmayın boşuna yüreğim acıyor şu anda beni kendinden uzaklaştırmak için her şeyi yaptın bana haydi söyle ben gidince özleyecek misin beni? hiç mi? yemin et kusura bakma seni bırakmak istemezdim amma sen yapayalnız kalacaksın buralarda ben herkes uykudayken ayak seslerimi bile duyurmadan çekip gideceğim buralardan sabah uyanıp da beni göremeyince sokaklarda için sızlamayacak mı? yazık benim yüzümden geldik bu sevdamızın sonuna demeyecek misin kendi kendine? öyle çekilip de bir köşeye isyan etme isyan etme boşuna sen sebep oldun buna 03.04.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Sevda Nedir Bilir misin?
sen sevda nedir bilir misin? hiç uyuyamadığın oldu mu *******i? bir dakika bile gözlerini kırpmadan hiç sabahı ettin mi benim gibi? yüreğinde hiç hissettin mi aşkın ateşini? gözlerinden anladın mı delice sevildiğini? sen yüreğimde rengarenk açan bir çiçeksin yılın dört mevsimi yaz olsa da hiç solma sakın gönlümde gece gündüz uçan bir kelebeksin her geçen gün bana biraz daha olmalısın yakın sana aşık olmak ne de güzelmiş meğer seni sensiz yaşamak ise ölümden bile beter benim de yüzümün gülmesini istersen eğer ne olursun bir gün bizim buralara çıkıp geliver 19.07.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Sevdanın Hasısın Kadınların Asısın
ben bir sevda okyanusuyum azgın değildir dalgalarım durgunum ben bir sevgi bir aşk yağmuruyum yılın dört mevsimi yaz olsa da gece gündüz demeden yağar dururum ben bir duygu bir sevgi seliyim aralıksız taşarım senden yana ben senden başkasının eliyim sana aşık olduğumu sen de anlasana sen sevgi pınarısın çayısın ırmağısın akıp dur ömrümce benim yüreğime sen sevdanın hasısın kadınların asısın razı olur musun seni kapatsam kalbime? bence sen henüz yazılmamış bir aşk şiirisin keşke senin şairin ben olabilsem sen hiç okunmamış sevda dizelerisin keşke mısralarına ben duygularımı dolabilsem muhteşemdir senin o güzelliklerle dolu yüreğin ömrünce bir gün bile eksik olmasın sevincin sen öylesine duygu yüklü sevgi dolusun ki ölünceye değin bir nehir gibi akıp dursun kalbin 16.10.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Sevdasın Aşksın Yemyeşil Baharsın
güneş sen uyanınca doğar İstanbul'a sen henüz gözlerini açmadın galiba her yer zifiri karanlık buralarda yokluğunda korkuyorum şu anda haydi yatağından fırlayıp da yüzünü dönüp benden yana gülümse bana sakın beni bırakma zindanlarda sen sevdasın aşksın yemyeşil baharsın ne olursun çiçeklerini açıver benim için yılın dört mevsimi rengarenk açan bir goncasın bil ki bir tek seni koklayacağım ölünceye değin yokluğun aklıma geldikçe hüzünlenir yüreğim çıkıp gel artık sevdiğim yapamıyorum gittin gideli uykudan hep mahrum kaldı gözlerim inan ki sensiz nefes bile alamıyorum sen benim için en muhteşem aşk şiirisin hem zarifsin hem güzelsin hem de şirinsin sen benim bu dünyadaki bahar mevsimimsin bir tek yaprağını bile soldurmayacağım ölünceye değin 14.08.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Umut Işığımsın
zaman bitirecek beni rengarenk hayallerim olmasa umudumsun ölünceye değin mutlu yaşayacağım sevdanla inan ki yüreğim sana kökleri çok derin bir sevgiyle bağlı aşkımızı doruklarda yaşamak isterim ömrümüz boyunca menekşeler karanfiller sererim geçtiğin bütün yollara sen kok istiyorum buralarda esen rüzgarlarda uzun uzun içime seni çekeyim ömrümce diyorum renk vermelisin hayatıma hiç solmamalısın ciğerlerime sen dolmalısın benim havam olmalısın sen umut ışığımsın uzaktan da olsa hiç sönmeden yanıp durmalısın ben yaşadıkça hatta mümkünse mahşerde bile geriye dönmeden hep bende kalmalısın 02.02.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|