![]() |
![]() |
#511 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yoksa Bir Sevgilimi...
gönlümden hasretlikler geçerken onca bilinmezlikleri taşırken yüreğim.. beni sevdiğini söyleyen cümlelerin vardı... üstü kapalı... toz dumandı gönlümde yaşattıkların... belirsizlikler içinde terk ettiğin bendim... senin belirsizliklerinden artanlarla yetinen.. yağmur bulutları kaplardı hep... içimi aniden..... yok olan sesinden... umursamazlıkların af edilir gibi değil.. bir güvercin ayağına takılabilecekken notlar sanal boşluklarda beklenen... mutluluklardı sözcükler... şair yüreğimi dağlardı.... okunan satırlarda... nedenler.. bahaneler... şiirler bır sevgili...mi.....hiçmiyim yoksa ben... neyim... Nevin Kalafatoğlu
![]() |
#512 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yürüdüm gittim
duygularımı saldım sokağa sokak yok bakakaldım arkasından kalp yok gözlerimden geçti binlerce görüntü senaryo yazdım satırlar dolusu şiir kitap yok yazdım inatla duvarlara yıkıldı yazdım gök yüzüne yağmur oldu dayanamadım isyan ettim ben aşksız suya yazdım sayfalar su kurudu en sonunda kuma yazdım dalgalar sildi izleri bakakaldım ufuklara yalnızlık göründü güneş battı ay cıktı dünya hali dedim yürüdüm gittim Nevin Kalafatoğlu
![]() |
#513 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yürüyüşün Karanlık Sokakları
Adım sesi Adım sesimin özlemiyle yürümek Adım sesimi karanlığa kaydetmek iç güdülerimle Adım sesli sokaklarında kadınlar toplamak ve bir suya bakarak karanlık bir kırmızıyı dilek olarak atmak dökülen şelaleye Çiğneyerek zevk almak şeytani duyguları Nefsin en zevkli yerlerine sarılarak Sevmek yeni doğan bebeğin aydınlık çığlıklarını Ana olmak gökyüzüne yeniden Gömülen benleri yudumlamak üstüne Bir çay ve sıcak Bir daha daha bir bardak Karanlık sokakların sessiz derinliğinde Almak yıldızlardan gecenin büyüsünü Bir duman tüttürmek bulutlarına gökyüzünün Kaydetmek birer birer boşalan zehirleri Korkarak sokaklarda yüreğin sesini Bütün yürüyüşlere katmak insanı ve sevgiyi Kadınlığın yalnızlığında Geçmişteki ayak izleriyle buluşmak Allahın verdiğini hissetmek benliğinde Şükretmek ve yürümek Sokak karanlıklarıyla örtmek kendini Dönmek barışa ve sevgiye Gülümseyebilmek Yeni doğacak güne ayırmak sevgiden Yeniden aşk olmak üzere Dönüşün adım seslerindeki melodilerle Adım seslerinin izinde Sokak lambalarına merhaba demek Gibiydi Kendimi tekrar sevebilmek sevgimle 13.12.2006 /LARA Nevin Kalafatoğlu Nevin Kalafatoğlu
![]() |
#514 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zehir zemberek..
saf ve temiz.............. bakışlı delişken ruhlarda gözlerden akarken inciler....................kara kara kapkara........................................... kara firtinada....... gri.................koyu mavi bir şimsek akan billur tanesi benimki kadar şefaf içime..................................zehir zemberek! 03.11.2003 Nevin Kalafatoğlu
![]() |
#515 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zırdeli
gece fırtına fısıltılarını dinledim uzak denizlerin izinde ak saçlı eski yazların anıları düşüncelerimde duygularımın yanlızlığında gezindim serkeş bu gece mordan da derin sessizliği yırtan, yıldız ay bensiz ruhuna üflemiş karalar bağlamış dağların etekleri yakamozlarında kızılıklar denizlerin acıyorum yar.. hiçlerin çokluğunda gözlerini arıyorum sesin yasaklardan kopmaz çıldırtır beni deliyim sana zır deli soyu sopu zerdeli 07.08.2005 Antalya Nevin Kalafatoğlu
![]() |
#516 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zor Birtanem
Yıldızlarda biriktirmiştim şiirlerini Seninle yıldızlardan toplamak istemiştim Kavuşamamanın tadı bitmiyor sevdiğim Zor birtanem Uykusuz *******imde Göğün kızıllığı gözlerimde Hasretin pınarları yanaklarımda Parmak uçların dudaklarımda Şiirlerini topluyorum Kalbine akıyor Zor birtanem Kalbinden toplarken rüyalarındaki Şiirlerimi Şarkı söylüyor biri 'Duyuyor musun beni' Tan ağarırken içimde Sen uyanırsın Bense uyuturum seni Zor birtanem yeni duzenleme Nevin Kalafatoğlu
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|