![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gecenin Sesi
Titredi sessizlik Gecenin hışmından Rüzgâr hasım çıktı sessizliğe Karanlıklar haykırdı Avaz avaz Bastırdı sessizlik Karanlıkların haykırışını Bastırdı gecenin iniltisini Yalnız bir adam Dinledi, tutup nefesini Duyamadı yine de Zamanın ayak sesini... Gürsel İleri
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gel (Kaşı Karalım)
A benim iki gözüm, sevdalım Kaşı karalım, yüreği yaralım Uzat ellerini Uçurumların kenarındayım, tut beni Gel artık, bekletme Şu ayrılığa hesap soralım Uzat ellerini Kayboldum hasretlerde, bul beni Gel artık gel Kaşı karalım, yüreği yaralım, gel Dil yalan söyledi, gönül pişmanlıkla inledi Sordum bir bilene, adına azap dedi Ne yaptıysam olmadı Gözlerim sevdamı gizleyemedi Dil yalan söyledi, kalbim ateşlerdeydi Seni seviyordum, söyleyemiyordum Sanki inkâr çareydi Kaşı karalım, yüreği yaralım İki gözüm, sevdalım Gel artık gel, çok özledim Ben seni, ben seni çok sevdim Ver ellerini Uçurumların kenarındayım, tut beni Gel artık gel, kaşı karalım Sevdalım, yüreği yaralım, gel... Gürsel İleri
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gel Artık Ne Olur
İşte sensizim Geride ne hatıran, ne izin Bak seni arıyorum Acı Acı çekiyorum *******i uyuyamıyorum Bir lokma ekmeği ağız tadı ile yiyemiyorum Bir tutku oldu bu sevda yüreğimde İçimden çıkarıp atamıyorum Nereye gitsem, ne etsem, her an hep sensin aklımda Yanıp duruyorum, sevda denen yangında Elveda, diyen sesin hala kulaklarımda Şimdi Şimdi beni yaşatan tek ümit Kapımın her çalınışında Seni Seni buluvermek, bir gün karşımda Artık beni affetmelisin Çıkıp gelmeli, gelivermelisin Yoksa, inan beni bu hasretine delirteceksin Acı çekiyorum, *******i uyuyamıyorum Bir lokma ekmeği ağız tadı ile yiyemiyorum Yaktın beni, vurdun yüreğimden Seni, çıkarıp atamıyorum içimden Nereye gitsem, ne etsem, hep sen, hep sensin aklımda Yanıp duruyorum, sevmek denen, hasret denen yangında... Gürsel İleri
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gel de İçme
Bitti sandığın anda Başlar bazen dertler Bir de vefasız çıkınca Sevilenler Gel de içme Gel de içme be dostum Gel de içme Boşa gider çekilenler Hasrete döner, güzel günler Özlenir, beklenir de Dönmez o vefasız sevgililer Gel de içme Gel de içme be arkadaş Gel de içme... Gürsel İleri
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gel Sevdiğim
Sen koklamaya kıyamadığım gülsün Yeter naz ettiğin sevdiğim N’ olur şu yüzün biraz gülsün Sen yaşamaya doyamadığım ömürsün Yeter beklettiğin sevdiğim Gel artık, ocağımız tütsün Gel sevdiğim, yalnızlığı unutalım Hakkımız değil mi Gel sevdiğim, biz de mutlu olalım... Gürsel İleri
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gel Yaşayalım
Bırak bazı şeyler sır kalsın Sırlar da güzeldir Bırak bazı şeyler mazide kalsın Anılmasın Cevapsız sorular sorulmasın Mutsuz günler yaşanmasın Bırak gurur yapmayalım Aşkımızı bir yana atmayalım Birlikte olmak varken, ayrılmayalım Sen mi bakisin bu dünyada Ben mi sanki Öyle güzel, öyle yüce bir duygu var ki Gel Gel yaşayalım… Gürsel İleri
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geleceği Görmek
Geleceği görmek, iki defa acı çekmekmiş Ben bu sevdanın, daha en başında görmüştüm işin sonunu Görmüştüm seni, giderken ele o beyaz gelinlik ile Geleceği görmek iki defa acı çekmekmiş Geleceği görmek iki defa ölmekmiş Ne yapsam fayda etmedi İnat etti de şu talih gülmedi be! Gülmedi Zalimdi şu kader ah zalimdi Kaç ******* uyumadım, düşündüm durdum Gidiş belliydi hayra yoramadım Bu aşkın sonunu başından anladım Geleceği görmek iki defa kahrolmakmış Ne elimden tutanım vardı ne arkam Feleğin elinden kurtulmadı yakam Yoksa ben olur muydum yavrum Seni hayat yolunda bırakan Canım, seni bu aşkın yolunda bırakan Ben olur muydum, kendi kendimi ateşe atıp yakan Geleceği görmek iki defa ölmekmiş Ben bu sevdanın, henüz en başında görmüştüm işin sonunu Görmüştüm seni, giderken ele Benim kefenim, o gelinlik ile... Gürsel İleri
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gerçek Olsun
Her şey yalanmış Her şeyin yalanmış Durma, çek git artık Hem de asla dönmemecesine Hiç değilse gidişin gerçek olsun Hiç değilse alışayım yokluğuna Ve inanayım bunun gerçek olduğuna Varlığın bir yalanmış Hiç değilse sensizlik gerçek olsun Git hadi, bir an bile durma artık Çık git dünyamdan Bıktım senin yalanlarından Çek git! İnanayım ki artık yoksun Hiç değilse gidişin Hiç değilse yokluğun, gerçek olsun… Gürsel İleri
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gideceksen
Gideceksen, dur, demem Önünde yalvarıp, diz çökmem Karşında ağlayıp, boyun bükmem Gideceksen, dur Dur demem Tek istediğim senden Vur, vur da öyle git Ne iki kaşımın ortasından Ne alnımdan Ta kalbimden, ta yüreğimden Vur, vur da öyle git Sakın yaşatma, yaralı bırakma Öldüğümden emin ol da, öyle git Sabahsız, zindan karası ******* yaşanmasın Sensiz her saniyesi işkence saatler, olmasın Gideceksen, beni senden edeceksen Kararın kesin, dönmeyeceksen Bırakma bana, bu canı yanına al da, öyle git Ah! Git, git Korkma, dur demem Yalnız, yalnız bitanem Vur, vur da öyle git Ne iki kaşımın ortasından Ne alnımdan Tam kalbimden, tam yüreğimden Vur, vur da öyle git… Gürsel İleri
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Giderken Götürdün
Giderken götürdün, yaşama hevesimi Ardına taktın, aldın dört mevsimi İsmimi, cismimi, her şeyimi Giderken götürdün hasretten başka ne varsa Bıraktın bir tek yürek yangını özlemi bana Giderken götürdün sen, yaşama sevincimi Yüzümde gülümsememi, içimde neşemi Giderken aldın götürdün, benden hepsini Bir kuru yaprak gibi Ezile ezile taşlaşmış toprak gibi İkiye kırılmış mızrak gibi Kaldım anlamından uzak Kaldım kendimi yitirmiş Kaldım ben sensiz Giderken götürdün ışığımı, aydınlığımı Gözlerim kaldı fersiz Artık ne söylesem yersiz İnan kalbim durdu atmıyor Yaşanmıyor çünkü sensiz Yaşanmıyor çünkü nefessiz Savruldu yüreğimin son külleri de, şimdi kaldı hissiz Giderken götürdün son nefesimi Onun için yaşıyor saymıyorum kendimi Tane tane her zerremi Giderken götürdün hem dünyamı, hem ahretimi Giderken götürdün Götürdün... Gürsel İleri
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|