![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57925
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ağustos İlk Haftayı Devirdi
Bu ay dönümleri hüzünlendiriyor beni Daha kaç gün olmuştu oysa yaz geliyor diyeli İşte bak bitti ağustos ilk haftayı devirdi Sor kendine bilmezsin nasıl geçti Şimdi sıcak bir Pazar gününde es diyorum rüzgara Savur yapraklarını ağaçların, kokuları dağıt Denize dalga kat biraz uçsun martılar Uçarım belki bende havaya aşk katar Sahipsizlik gibi bir his düştü içime Tüm dostlar dağılmış dört bir yere Beden yorgun tatil peşinde Nasıl çıkılır seni bırakıp da geride Gün batımının renk cümbüşüne dalıp Geçmiş zaman yad edip birazcık Oldum olası ayrılık hissi verir Pazar Bire tek sen varsan bir aradalık Kapıda iki dost belirdi güne sürpriz yapıp Sohbet gitti geldi şöyle Akdeniz’e yakın Can sıkıntısına ortak, paylaşıma farkındalık katarak Ortaköy’den kadeh kaldırdık sıcak geceye inat Ve gecenin ortasına yakın, günün sonuna Yatağıma uzandım düşler arasında Düşündüm şöyle bir neler yaşadım, zorlandım Yine de iyi ki dokundun hayatıma mucize yarattın (6.ağustos.2006)
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 7 (0 üye ve 7 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|