![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57926
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İnci Tanemsin Benim
Geceye vurgun Denize tutkun Yakamoza aşiyan Yıldızdan gün sayan Farkındalıktır aşk Gözlerimin içindekini anlayan Durgunluğumun adısın Akdeniz’in tuzu Çocukluğumun ortağı Geçmiş aşkların burukluğu Fesleğen kokusunun dağıttığı Düşüyorsun gözlerimden uyku arası Dalga sesini dinlediğim balkon Baktığım yer kare kare Dünden bugüne say çok zaman Yaşanmışlık yalnız adı Olmadığın zamanlardı da Hepsi sana hazırladı Eski dostlar etrafta Sohbet bitmiyor da Es’im ufukta sana Meltem döndürür an’a Değiştin sen dediler Değişimim aşktan Aşka eklediğim sensin ama Özlemleri susturdum bugün Duayı yıldıza sattım Ayağımı sıcak kumsala uzattım Denize çakıl taşları kaydırdım Sonra şöyle bir baktım ardıma Neler yüklemişim sırtıma Çocukluk aşkıyla üç beş sohbet yaptım Senin kadar sevmemişim anladım Üşüdüm ağustos sonu deniz şehrimde Sırtımda şalım Elimde sıcak çay bardağım Konuşmalar havada uçuşur Aklım yine de sana kaçar arada Sayarım dönüşe yakın günleri Eklerim şükranımı tanrıya sözümde Sevgilim gün gelir birlikte izleriz belki ayın şavkını Sırtımızda izi kalır kumların Elimizde aşk,sonsuz İnci tanemsin benim Midye kabukların yüreğim
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|