![]() |
![]() |
#38 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yıne dert aldı beni
Yine dert aldı beni-,dinleyin anlatayım. Başımdan geçenleri-sirasıyle yazayım. Çok şey geçti başımdan-hangisini yazayım. Bir çoğunu unuttum-nereden başlayayım. Tam onyedi yaşımda-gurbet ele ulaştım. Güzelim türkiyemi-karış karış dolaştım. İlk gurbete çıkışım-evden kaçarak başlar. Nereye gitti diye-zavallı anam ağlar. Köyden geldim rizeye-dolaştım meydenlerı. Sordum nereden kalkar- gurbet arabaları. Bindim bir otobüse- yollandım trabzona. Dediler trabzondan- araba var samsuna. Biraz gezdim dolaştım-trabzon çarşısına. Akşam altıda bindim-samsun otobüsüna. Samsunu gördüğümde-hem sevdim hem şaşırdım. Samsun sokaklarında-saatlerce dolaştım. Samsundan yavaş yavaş-yollandık ankaraya. Benden selamlar olsun-hem ana hem babaya. Dağlar ovalar aşıp -ulaştık ankaraya. Vatanımdan ayrıldım-dağlar girdi araya.... Benim gençlik yıllarım -geçti şantıyelerde. Gider çadır kurardık-- bilmediğim yerlerde. Bu hikaye uzundur--burada kesiyorum. Bunları okudukça--çok hüzünleniyorum.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|