![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dünden Affettim
Dönecek mutlaka,dönecek bir gün Dönüp de af dileyecek bin pişman Kapanacak ayaklarıma Sıralayacak bin türlü mazeret Ağlamaklı, annesinden özür dileyen çocuk edasıyla Üzgün ve masum Biliyorum Gereksiz hepsi aslında Dönmesi yeter Kapım açık Bekliyorum Gittiği günden beri Gözlerim yollarda. Dayadığında başını göğsüme Sadece özlemini Tek sözcük çıkmadan dudağından İfade etse gözleri Tebessümlerinde kaybolsa yalnızlığım Çözülse buzu sıcağında Çarpsa yeniden yüreğim Tende bulsa can Yükselse bulutlara tin Savunması gerekmez Aksa içime yüreği dolsam onunla Biliyorum elimi tuttuğu anda Yüreğime işleyecek sıcaklığı Sımsıcak bir duygu kaplayacak Saracak bedenim alev topu Şaha kalkacak sevdam Kızıl bir kısrak olup Koşacağız nefes nefes Olduğumuzda sarmaş dolaş Göz göze sevişeceğiz Karanlık,acı günde gitti Bayram olacak geldiği gün Yakışmaz bayramlara küslük Barışır dargınlar Akide şekeri tadı damakta Bir gün dönecek mutlaka Çölde özlediğim serap Biliyorum Mutlaka dönecek Dönüp de geldiğinde Affettim dünden Gerek yok af dilemesine
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|