![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ana Benim Mayamı
Hangi dala konsam kırıldı anam Hangi gülü sevsem sarardı anam Hangi kalbe girsem kapandı anam Ana benim mayamı derdinen mi yoğurdun Kahrolasi dünyaya beni niye doğurdun? Çocukluğumu hiç yaşayamadım Gönlümce bir kere ağlayamadım Hayatta kimseye yaranamadım Ana benim mayami derdinen mi yoğurdun Bu yalanci dünyaya beni niye doğurdun? Ağzımla kuş tuttum gene olmadi Sevmedim olmadi, sevdim olmadi Ağladım olmadı, güldüm olmadı Ana benim mayamı derdinen mi yoğurdun Bu vefasiz dünyaya beni niye doğurdun? Başımı taşlara boş yere vurdum Her doğan güneşten bir medet umdum Elâlem gülerken kan kusuyordum Ana benim mayamı derdinen mi yoğurdun Bu kitapsiz dünyaya beni niye doğurdun? Anacığım söyle bana ne ettin Benim göbeğimi taşla mi kestin Bana süt yerine yas mi emzirdin Ana benim mayamı derdinen mi yoğurdun Bu Allahsiz dünyaya beni niye doğurdun? Anladım ki bana toprak bile çok Şeytan azabinin bende sonu yok Kıyamete kadar bana ölüm yok Ana benim mayamı derdinen mi yoğurdun Bu ******** dünyaya beni niye doğurdun? Âlimoğlu derdim beterden beter Ben giderim benle derdim de gider Anam anlatamam bir kara kader Ana benim mayamı derdinen mi yoğurdun Bu Allahsiz dünyaya beni niye doğurdun? Müzik: Yılmaz Atakay âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|