![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sadık Hocaya
Şiirle yazılmış mektup istersin Yazıp yolluyorum al Sadık Hocam Selam göndermişsin başım üstüne Ve aleyküm selam can Sadık Hocam. Benden sana Hakkın yüce selamı Eksik etmem dostlarıma duamı Yalan dünya gurbet midir sıla mı Bilemedim gitti ben Sadık Hocam. Her dakika alıp gider ömürden Severim sizleri içten derinden Mümkün müdür söküp atmak kalbimden Vefalı dost isem ben Sadık Hocam. Herkese iyilik eder müdür bey Kıymetini bilin derim Sadık bey Yoksa huzurunuz dağılır epey Taktir sizin derim ben Sadık Hocam. Ne var ne yok atelyede,okulda Fetullah Ece’de Hümmet Hoca’da Ulu Tanrı ikisinide murada Erdirmiştir duydum ben Sadık Hocam. Fetullah Hoca’nın gözleri aydın Hümmet Hoca bir yastıkta kocasın Allah nicelere versin muradın Gönüller hoş olsun tek Sadık Hocam. Duran Açıkgöz’üm nedip nişliyor Satrançta kimlere vezir,şah diyor Mehmet ile refik ne iş işliyor Halleriniz nasıl yaz Sadık Hocam. Abdullah Bey’in lokantasından Manav’ın pazarda satışlarından Emin’in sinyaller alışlarından Hüsnü’den,Mehmet’ten yaz Sadık Hocam. Metalciler döğüyor mu demiri Özbek Süleyman’ın hali iyi mi Hacı Bektaş asker elden geldi mi Zeki ne alemde yaz Sadık Hocam. Ağaç İşlerinde Veysel Yaşar’dan Fatih Eroğlu’ndan,Faih Özcan’dan Ahmet Geride’den,Rasih Hoca’dan Haberler yaz gönder tez Sadık Hocam. Ayşeli Özsoy’un nişanından yaz Bekir’in efelik günlerinden yaz Yaz Ömer Arı’dan süzme baldan yaz Hidrolik yağını ye Sadık hocam. Mustafa Tüfekçi gardaşımada İsmi olanada olmayanada Beni sevenede sevmeyenede Tanrı selamımı de Sadık Hocam. Bugün,yarın derken günler geçiyor Zalim zaman ömrümüzü içiyor Bir yol var ki giden geri dönmüyor O yola gitmeyen yok Sadık Hocam. Çalışmak ibadet İslam Dininde Çalışanlar makbul Hakk'ın indinde Bu kervan göçecek günün birinde Öyle mi,değil mi de Sadık Hocam. Ağaçta kök,gövde,yaprak bir bütün Çiçeklerin rengi ne hoştur görün Dört mevsimi görür ise gözlerin Baharda açılır gül,Sadık Hocam. Kalbe huzur verir iyilik yapmak Çaresiz kalmışın elinden tutmak Dostun işi için koşup yorulmak Eza değil bize hiç Sadık Hocam. Herkese saygım var,böyle biline Ülküm İslam diye yazdım kalbime Kalbimden geçenler geldi dilime Özümüz,sözümüz bir Sadık Hocam. Eğer çıkmaz ise bu tenden nefes Hakk'ı diyeceğim,Hakk'ı her nefes Varacaktır bir gün varacak herkes Mezardan mahşere bil Sadık Hocam. Çalalım bir düğüm burda şimdilik Olunuz kardeşim olunuz birlik Nerede var ise düzen ve dirlik Orada huzur var çok Sadık Hocam. Allah’a ısmarladık hoşça kal gardaş Sizleri unutmam bilin arkadaş Size gönderirim baki selamlar Görüşmek üzere hayır dualar. Abdulhadi Bay
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|