![]() |
![]() |
#141 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57896
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dokun Yuregime
Dunku beni bir yana birak Bugun yeni bir ben var Seninle yenilenen Seninle sevinci buyuten Birak eski soylediklerimi Eskiye dair ne varsa sensiz Eskiye dair ne varsa dokunussuz Bak seninle buyuyen bir yeni ben var Seninle daha cok gulen yeni bir ben Ozum kelimelerimde Dokun bak Ogreneceksin beni sozcuklerimden Haydi dokun biraz daha Beni benden ogrenirken Bak kelimelerimde kendine de dokunacaksin Sabaha benimle mi uyandin Sayfalarda sozlerim mi sana gunaydin diyen Bak yeni sozler geliyor sana dair Haydi birak sabahki beni Simdi senin sozlerinle daha cok buyuyen bana dokun Haydi soyle gulumsemelerinin sahibi benim Haydi soyle icindeki cocuga dokunan benim Haydi bendeki sozleri de cal Calip sakla kendine Haydi sozlerimizde buyutelim birbirimizi Bir yere gec kalmis gibisin Sabaha uyanan ellerinde bir eksiklik mi var Ben burdayim oysa Daha baslamadi hic bir sey Daha gec kalmadik hicbirseye Zamani biz yaratacagiz yeniden Bastigimiz topraklari biz yesertecegiz Zamani bak tutmusum elimde Bak durdurmusum gecen anlari Gulumse yureginde gec kalmisligi silerken Bitiyo rmektubum Bitmezken henuz sozlerim Ama bilirim yeni sozlere bekleyisin vardir senin Yeni dokunuslari ozlemissindir Haydi dokun bana sozcuklerimde Haydi dokun kendine bendeki sende…
![]() |
#142 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dokununca Sevdanla Yasama
Varligin dolduruyor evimi Soyleyecek cok sey yok Susup varligini ozume cekmekten baska Suskunlukta yasam sakli dedikleri bu Uzanmisim kanapeye Kulaklarimda bir turkunun kivrak ritmi Gozlerimde endamin Dusuncelerimde sevdan Cok yazdim sevdani Cok anlattim sevismelerimizi Simdi suskunlugumda yasadiklarim var Sevda tanricasi gibi suzuluyorsun bakislarimda Elin dokununca ask bulasiyor her esyaya Masama dokunuyorum Seni buluyorum izlerinde ellerinin Soframdaki ekmege dokunmus elin besbelli Ekmegin bugusuna ask kokusu karismis Izlerin karisiyor yasamima Kokun siniyor aldigim her nefese Seni cekiyorum derin Ayrilik denen olum cok uzakta Sevdanin icinde yeniden dogmak var Simarik gulumsemelerini seyrediyorum Simariklik yakisir eskiden beri sana Gamzelerine iki gul tomurcugu yerlesir Bahar neye gerek Yanaklarinda cemre yagmuru var Bahara dokunmak yetmez Bahari icime cekmek var simdi Uzaktan seyrediyorsun beni Senli sevdalarin oldugu siirler yaziliyor Yeniden asik oluyorum her satirda Senden yeni bir sen bulmaya gerek yok Her sende bir baska ask var Bir baska sevda dogar her sende Yasama lanetler biter o zaman Adeletsizlige sikayetler durulur Sevdan olunca baska dusunce ihanet olur Sevdan olunca kotu her dusunce suskunlasir Sadece guzellikler yasanir sende Kis bahara doner Yagmur berekete doner Sararmis her yaprak Koklerine karisir anac topragin Karisir yeniden yesili yaratmak icin Sana her dokunusumda Gulumsemeni ruhuma her katisimda Bir eskimis huzun dokulur bedenimden Karisir ayaginin degdigi odamin zeminine Yureginden dokulmus nefesten canlanir Yeniden sevince doner Aska keser eskimis huzunler Yenilenirim Buyurum sevdanla yeniden…
![]() |
#143 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dokunus
Dokundum geceye Ozlem bulasti elime Avuclarimda bir ayrilik turkusu Notalara dokunmak yakar Sevismelere ac ellerim Ellerim hoyrat dokunuslarda Oysa sevdaya yakisir dokunuslar Kac zamandir ipek teni yok sevgilinin Kac zamandir sesi dokunmaz tenime Ince bir sizi akiyor nefesimden Dokunacak geceye birazdan Ortecek yildizi Ortecek ayisigini Sevdaya yarassa da dokunuslar Her dokunus sevdayi anlatmiyor Bazen ayriliga dokunuyor yurek Olumun diger adi bu Hani nerde sevda Nerde sevdali dokunuslar Ask melekleri nerde Nerde sevdali oklari Icimde bilmedigim bir sey var Anlayamadigim Uykularimda belli belirsiz dokunuyor bana Ilk gun isiginda huznu cagristiriyor Yarama dokunmus gibi Hasret oluyor hersey Korkuyorum o zaman Korkuyorum bana dokunan herseyden Aynaya bakiyorum Bakislarimda bir bosluk Dokunabildigim sadece yokluk Sokakta yuruyorum Golgem yok Bedenim dokunmuyor isiga Golgesiz Bedensiz Dokunussuz yuruyorum Yuruyorum yalnizligin sokaginda
![]() |
#144 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dostlugunla
Ne guzel guluyorsun Gulusunle simariyor yanaklarin Yanaklarindan suzuluyor sevinc Sozler sevincinden doguyor Vermisim kendimi sozlerinin buyusune Sohbetin en koyu demindeyim Sicakligin en serinlik verenindeyim Hic dusunmedim kim oldugunu Parkta oynayan bir cocuk Ya da yasami sindirmis bir tatli ihtiyar Acilardan suzulmus bir yurek Ya da icindeki cocuga sarilmis bir insan Hic dusunmedim nerde oldugunu Her sozde yanimdasin Her gulumsemde yakinimda Ansizin cikiyorum yasamin icinden Hayat zor ve yorucu Kisa bir molada atiyorum kendimi sohbetine Bazen sasiriyorsun Bazen yillarin kizginligini atiyorsun sozcuklerine Bazen bir` bilmem` lafinda anlatiyorsun herseyi Yine de gulumsuyorsun Gulumsemenden cikiyorum yola Gulumsemenden variyorum ofkene Gece yalnizligin yoldasi cogu zaman Gece umutsuz bazen Ama gece hic bu kadar guler yuzlu olmadi Hic bu denli aydinlik olmadi Senin dostlugunun isiginda oldugu kadar
![]() |
#145 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dudak Izlerimde
daha teninde duruyorsa opuslerim.. oksa elllerinle.. kokundan bir cicek yesersin dudak izlerimde
![]() |
#146 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dudaklari Elma Sekerlim
Sevgiden ote ne var Dudaklarindaki elma sekeri tadindan baska Seviyorum demek seni Cocuklugumun sevinclerine donus Renkli sekerlemeleri hirsizlamak gibi Dudaklari elma sekerlim Avuclari pamuk helvalim Asktan ote ne var Koynundaki sicakliktan baska Cok cabuk geciyor zaman Yuregim nasirlasiyor Sense her gulumsemende Kocaman bir kucuk kiz buyutuyorsun Yetismiyor zamanlarim sana Yanaklari cennet bahcelim Bir umutlarim var Dudaklarinin islakliginda yesil kalmis Bir de ellerime takili kalmis Saclarinin bahar kokusu
![]() |
#147 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dudaklarin Degecek
dudaklarin degecek dudaklarima biraz ask kalacak biraz hasret cokca sen dudaklarin degecek dudaklarima biraz bahar esecek biraz yagmur yagacak cokca sevdan dudaklarin degecek dudaklarima siirler dokulecek durmadan siirlerin hatirina dudaklarini emanet alacagim avuclarima avuclarima her dokunusumda dudaklarin dusecek aklima dudaklarin dokunacak dudaklarima gokkusagina elveda deyip dudaklarinin renklerine dalacagim dudaklarindan baska cennet yok deyip bir sicak nefesinde yasayacagim
![]() |
#148 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dudaklarina Kok Saldi Sevdam
kanmaz dudaklarim golgene sicakligindan yudumlarim dudaklarini dudaklarina kok saldi sevdam dudaklarin evrenin ilk tohumu dudaklarin gunun ilk isigi cocuklugumdan kalan tatli bir an cocuklugumun gizli kahkasi dudaklarina mi dokundu parmaklarin dur dagitma buyusunu parmaklarinin parmaklarin dogsun tenime parmaklarin dollesin sevdayi dudaklarindan tenime dusen atesle yagmur yagar gibi yagsin dudaklarin sevdama yesilin sevdaya yurumesi gibi yurusun dudaklarindaki her fisilti sevda doguran buyulu sozcuklere sevdamin icinde dillensin sevdan haykiralim sevdayi birbirimize vurgunlugumuzda
![]() |
#149 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dudaklarinda Isik
Giderek guzellesiyorsun bu son gunlerde Sevdayi yanaklarindan topluyorum Bir yeni zaman cicegi gibi Bir isik dagiliyor dudaklarindan Sesinden Gulumsemenden Baska isiklara duyarsiz oluyorum Bir sen kaliyorsun bakislarimda Uykularimda Dudaklarindan hatirama dusen isikla Sevdali dusler dagiliyor odama Sevincli olunce sen Bir baska guzel oluyor ask Bir baska guzel oluyor dunya Seni hep guldurmeye cabam bundan Sen gulunce bebek gulumsuyor Cekip dudaklarini Can damari annesinin memesinden Bulutlar dagiliyor Otlarin ustune bir sevdali yesil dusuyor Sen gulunce omru uzuyor baharin Mavi yagmurlar yagiyor Bir gunde bir agac yeseriyor Bir gunde meyve veriyor Yeniden doguyor hersey Yeniden canlaniyor o ozlenen Eski zaman hatiralari Sevismek guzel de Sana dokunmak yaman is Gulumsemenden cekip almak kendimi Teninin ipekliginde durdurmak dokunuslarimi Bir de yanmamak Yanip kul olmamak zor Yine de kul olacaksam Yok olusa kucak acarcasina Teninin bagrinda gomulmek isterim Sonsuzluk mu Cennet mi Tanri mi Hep senin teninde olsun o zaman
![]() |
#150 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dumani Atesimin
Atesler icindeyim, Yuregim alev alev Kendi dumanimdan kara bulutlarim Vefasizlik kivilcimi olmus yanginimin Ihanetler cirasi Yurek alev alev yaniyor, Dumanlar yukseliyor gokyuzune Avuclayamam Tutamam Saramam Kayar gider dumani yuregimin Karabulutum olur kendi yuregim Yanginlardayim Ihanetler gerimde Sevmelere korkakliklar bekler beni Ismi sevgilinin yangin sonrasinin islerinde gomulu Sevda kalintilarin arasinda harabe Bilememezlik yakamda dert Kararsizlik bir yagli ilmek Yurek alev alev Bir okyanusun ortasinda dumensizim Bir ruzgar yok yelkenimi sisirmeye Kendi dumanimin karanligindayim Atmis ateslere beni sevgili Yurek alev alev Kendi kalintisindan dogar mi tekrar bu yurek Tekrar aska yelken acar mi bu kor olmus yurek Dilimde elveda sozcuklere Bir karabulut olmus yuregim Collere dogru yolculuklardayim
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|