![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beni bu sevdanın ortasında
Anladım bu ömür sensiz geçmeyecek Seninle aydınlanıyordum şimdi karanlığım Yüzlerce güneş doğsa aydınlatamaz karanlığımı Çok hayırsızsın benim sabık aşkım Bana sunduğun aşkın aldatmacaymış Sen unutulacak kadınmısın derdin yalanmış Bunlar sırtıma saplanıyor hançer gibi Ben bana verdiğin yürekle sevmiştim seni Sen açmıştın önümde sonsuz ufukları Beni bu sevdanın ortasında yapayalnız Deli yağmurların altında bırakıp gittin Sahiplenilmemenin burukluğunu yaşattın bana Sanki benim hiç senim olmamış gibi yok oldun Oysaki ben her şeyi göze alarak ilk kez aşık olup Kadınca ölesiye sevmiştim seni İstediğin bumuydu ayrıldık mutlu oldun mu Yüreğimden taşan veripte yettiremediğim aşkı Başkasında buldun mu Sen hiç aşkı hissetmeyi bildin mi Hissedipte ona anlatamamayı Dilinin ucuna kadar gelipte seni seviyorum Diyememenin acısını Bunun yaşarken ölmek olduğunu Nereden bileceksin hiç söylemedim ki Sana kolay geldi beni aklından silip atmak Bunu bana da öğretip gideydin ya Eğer geriye dönmek mümkün olsa Tek bir gün isterdim ömrümün geri kalanından Seninle karşılıklı aynı şeyleri yaşamak için Bu sevdanın bitimi çok acı versede
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|