![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Utansın
Bahçeme diktiğim sevda fidanım Yeşermese eğer toprak utansın Gönlüme ektiğim bu aşk vuslatım Bitecekse eğer yürek utansın ''Ben asilim“ diyen sosyete kızı Ona asil dedirten bakış utansın Şu fani dünyada herkes bir insan ''Üstün benim“ diyenin dili utansın Mazlumu hor gören para soluğu Tükenmezse eğer para utansın ''Bu dünyada her şey para“ diyene ''Her şey para'' dedirten dünya utansın. Gencecik kadının düştüğü tuzak Tuzağa düşüren eller utansın ''Allah`ın yolu bize cok uzak.“ Diyenin dediği canı utansın. Dağlarda yayılan zalim terörist İnsana sıkarsa mermi utansın 30 bini öldüren o ******** Boğulmazsa eğer deniz utansın Pisliğe harcanan asil zamana Devirde dökülen bu can kanına Irak`ta yaşanan can pazarına Sesi cıkmayan dilsiz utansın İnsan insan eline mahkum kalırsa Cok günah işleriz Allah katında Gelin dirlik olalım ahir zamanda Duymayan kalırsa kullar utansin. Menfaat peşinde kukla olanlar Şahsiyet denilen perva utansin Allah yolunda bir olmak varken Ayrı düştüğümüz yollar utansın Osmanlıyız ama kalmışız yaya Bu nesli tuketen eşraf utansın İnsana,hayvana,toprağa,suya Çağrım olsun,duymayanlar utansın Yunus der ki olmayalım ayrı Yapılmayan kötülük kaldı mı gayrı? Bu şiirim eftal olan,insana cağrı Bu yolda yorulan ayak utansın. (18/05/2006 14:30) Yunus Yılmaz
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|