![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() *Gidenlerin Ardından
Sevgiye muhtaç kalan insanlar Ağlarlar gidenlerin ardından Sevgi nedir bilmeyen insanlar Ayrılıktan hasretten ne anlarlar Günler aylar ve yıllar Elbet geçecek gidenlerin ardından Yalnız kaldığını görür bu zamanlar —Gitme, —Kal, Demek bir çözüm mü? Gidenlerin ardından Bir sabah ansızın musalla taşında tüm insanlar Kalbim yaşar mı sanıyorsun gidenlerin ardından Şimdi iki gözümde de kaldıramayacağım yaşlar Sebepsiz bir ben aldandım gidenlerin ardından Umutların tükense bir tekmede sana atarlar Hasretlerin kucağına düşerken Bir kez olsun tutmaz ellerini Merhamet eder mi sanıyorsun sana bu susanlar Yalnız kalacaksın yine gidenlerin ardından Uyku haram o yaşlı gözlerine sana acımazlar Bir tekmede sen yedin gidenlerin ardından Onsuzda nefes alınacak elbette bunu anlamazlar Yalan değil bir rüya değildi ki gidenlerin ardından İki sevgili görürsün, senin gözlerinde damlalar Yaşanıyormuş mu? Aşklar gidenlerin ardından Çaresizliğine sitemlerin eklenecek yanında fırtınalar Sen hissetmesen de esip duracak gidenlerin ardından Birikecek özlemin sonunda patlayacak içinde yangınlar Geri döneceksin bütün hayallerini alıp gidenlerin ardından Son bir parçam vardı oda sensiz kaldı O gözlerin kimlere kandı bensiz nefes aldı Çaresiz kaldım gidenlerin ardından Yüreğime kilit çaktım gidenlerin ardından Yaşadım ben bunca yıl gidenlerin ardından Nefessiz bıraktılar bir rüya gibiydi Şimdi yarım kaldım gidenlerin ardından Metin Mungan
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|