![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() BeklediM
Sensizliğin çizgisi Derin bir uçurum oldu. Yokluğunda alnıma çöktü… Sessizliğin beyazıydı Karakışlarımın kar taneleri. Bir bir saçlarıma düştü… Bir kuşun kanadında Serçeydi. Göç etmeyi bilmezdi. Bekledim… Kurumuş bir ağacın dalında Çınardı. Meydan okurdu yıllara. Bekledim. Gölgen belirin diye güneşin izinde Sesin duyulur diye rüzgârın esişinde… Gözlerim yollara emanetti. Ben Allah’a… Ha bugün, ha yarın diye diye Geçti günler… Bekledim seni Senli sensiz Benli bensiz beklemelerde… … Sensizliğin kelamı Dilimde dolandı durdu. Kalemimden sayfalara döküldü… Sensizliğin selamıydı. Geceye bir türkü oldu. Gözlerimden yaşlar süzüldü… Bir kadının kucağında Anaydı. Canı gibi bakardı oğluna. Bekledim. Bir masumun yüreğinde Çocuktu. Yeşil gözleri bakardı yarına. Bekledim. Endamın belirir diye gurbet köşelerinde. Selamın duyulur diye hasret *******inde. Gözlerim yollara emanetti Ben Allah’a… Ha gündüz, ha gece diye diye Geçti zaman… Bekledim seni Senli sensiz Benli bensiz beklemelerde… Salih Korkmaz
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|