![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sevdamın Diğer Yarısı
Çabucak bitse gece, Güneşe bıraksa, Yıldızlar yerini. Apaydınlık bir gün başlasa, Sıcak mı sıcak. Mavinin en tatlısı, Hakimiyet kursa gökyüzünde. Bir sokağı tam da dönerken, Sen çıkıversen karşıma, Bakışların gözlerime kilitlense, Gözlerinde erisem erisem... Gördüğümüz... En büyük ağacın altına sığınsak, Kahkahalar atarak. Dudakların... Değse dudaklarıma usulca, İçim hoplasa Bir titremedir sarsa bedenimi, Çıldırmışcasına, Danslara kalksa yüreğim, Kuşlar topyekün eşlik etse. Yaprakların hışırdayışları, Karışsa yüreğimin sesine. Kaybetmekten korkarcasına, Sarılsak birbirimize. Sen... Sevdamın diğer yarısı, Gözümün bebeği, Hayat ağacım benim. Seviyorum işte seni. Hep, hep yüreğimdesin.
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sevdanı Saklayıp Koynuma
Bu gece... Kar tanelerinde öpücüklerin Usul usul yağıyor yanaklarıma Kayboluyor buzdan kâbuslarım Pamuk helva yumuşaklığında Salıyor kendini yüreğim Dingin bir rahatlık akıyor ruhuma Mutlu kediler gibi Tınılar çıkıyor dudaklarımdan Sevdanı saklayıp koynuma Teslim ediyorum kendimi Yatağımın sıcacık sarmalayışına Ve misafir geliyorum uykularına Yaz sıcağında bunalmışsan eğer Yağmur bulutlarını topluyorum Bir dağ başında titriyorsan Güneş olarak doğuyorum Tutkulu bir düşte gizlenip Seyrediyorum gözlerinden Aşk yayılıyor içime Masmavi deniz oluyorum
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevdaya Dair Yüreğinde
Acıya batmış bedeni Aydınlığı kucakladığında bitkin Attı kendini düşe kalka kır kahvesine Bir ayağı kısa tahta masada Sıçradı bardaktan sabahın ilk çayı Gözleri... Gözleri su olup aktı Akdeniz’e Şaşkınlığa düşürdü mavilerin sonsuzluğu Yasladı başını suların serinliğine Ne varsa sevdaya dair yüreğinde Söküp bir bir koydu sandalın içine Ateşe sürüp dağladı yaralarını Mağrur acı bir gülümseme Kıvrılıp yattı dudaklarına Boşaltmışçasına bir dikişte kadehi Gezinirken dumanlar belleğinde Çekildi... Denizin gizemli derinliklerine
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevdaya Uyanan Sabahlarda
Bir şey batmış gibi bedenime, Uyanıyorum *******i aniden. Yanıma bakıyorum, Sen yoksun... Korku dalgaları, Çabucak ulaşıyor beynime, Sıcaktan yanarken ortalık, İçim üşümeye başlıyor. Darmadağınık oluyor yüreğim. Sensizlik... Çok zor yar çok zor. Dayanılası bir şey değil. Olsaydın şimdi. Isınırdık tenlerimizin ateşiyle Yüreğimi açardım sana, Senden hikayeler okurdum, Yine sana satır satır... Bir rehavet çökerdi bedenine. Gözlerini açık tutamazdın. İpek yumuşaklığında, Bir teslimiyetle, Bırakırdın kendini, Sevdamın ve uykunun kollarına. İçime sığdırmak istercesine, Sıkı sıkı sarılırdım sana. Şu an düşlerken bunları, Özlemin...kudurdu içimde. Ah! ne güzel olurdu. Baş başa olsaydık seninle. Gözlerinin ışığında.. Sesinin sıcaklığında, Kollarımızın sarmalayışında, Birlikte açsaydık gözlerimizi, Sevdaya uyanan sabahlarda.
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevgilim
Günümün aydınlığı Duygularımın coşkusu Heyecanlarımın Doruk noktası Uykularımın Mahmurluğu Hayatımın anlamı Sensiz... Seni içiyorum şu an Bir yudum birayla beraber Yediğim bademin tadındasın
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sıcacık Bir Merhaba
Çöreklenmiş yüreğine Dağ gibi ağırlık Koparmış yaşamın bağlarını Parça parça ruhu Dolaşıp durur boşlukta Her birinde farklı bir acı Deli gibi... Dırdır söylenir dudakları Dikilir boğazına yumrular Kurumaz bağrındaki ıslaklık Hırsını çıkarıp durdukça rüzgâr Titrer, örtünmek ister yüreği Ah! Gelmiştir zifiri karanlık Aydınlatmalı Aydınlatmalı Satmalı her bir şeyi Yeniden... Yeniden başlamalı. Bir çatal bir kaşık Bir tas bol acılı tarhana Güneş vurmalı sabah Odanın çıplak betonuna Kırpıştırmalı gözlerini Sonuna kadar açmalı Büzülmüş yüreğini Kalkıp koymalı ocağa Altı yamuk çaydanlığı Ve gülümsemeli Gülümsemeli Demeli ki! Yaşama Ben de buradayım Sevginin kaynattığı Sıcacık bir merhaba
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sıcacıksın Karşımda
İlkbahar mevsimi gibi Karşı konulmaz bir sıcaklıkla Çarpıcı bir cazibeyle Sarıverdin her yanımı Tam da kendimi sana bırakmışken Terk edip gider de Tek başıma bırakırsan beni Sevgimin tomurcukları Bir bir dökülmeye başlar Açmadan solarsa... İşte bundan korkuyorum Sevgili Şimdi sıcacıksın karşımda Eriyen… Kesme şeker yumuşaklığında Öpüyorsun beni Ve… Ne kadar tatlı olduğunu Bir bilsen ah! bir bilsen...
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sıcak Bir Dalga
Azaldı yorgun gecenin Cılız soğuğu Geldikleri yönde Kayboldu rüzgarlar. İçindeki dalgalar Köpük köpük vurdu Kıyılarına yüreğinin. Korku... Dallanıp budaklanıp İşledi iliklerine. Hapsetti öfkesini bedenine Tüm direnişine rağmen Fırladı bir damla yaş Düştü yere gürültüyle. Sıcak bir dalga... Yayıldı yüreğinden Gözlerini kapadı Bütün renkleri güneşin Dans etti etrafında
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sıkı Tut
Senin için, Bağırıyor her bir zerrem. İçime ılık ılık akıyor, Her yerime ulaşıyorsun. Sevgin, o kadar tatlı ki! Başım ateşler içinde, Kolların sarıyor beni, Sıkı tut olmaz mı Ben… ben… Galiba bayılıyorum.
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sıkıyorum Boğazını Zamanın
Tonlarca ağırlık ellerimin üzerinde Duyarsam eğer sesini Yutacak okyanuslar ülkeleri Kan sızacak kuşların gagalarından Ellerim... Ellerim yok Süzülüyor gözlerim aynadan Çelik gibi öfkeli Üstüme kapanıyor hava Eziyor acının basıncı Solgun uykusuz Yokluğuna çarpıyorum Geniş karanlıklarda Sakata çıkıyor aklım Donuyor çektiğim nefes İnce ince yanıyor beynim Gömülüyorum İliklerime kadar suskun Yüreğim... Yüreğim yok İçeri kayıp ağzımdan Sıkıyorum boğazını zamanın
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|