![]() |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Aptalca...
Bıktım artık aldatılmışlığımı, harcandığımı,duygularımın, Ateşe atılmış bir çomak gibi Küllendiği günleri anlatmaktan Haykırmaktan.. Biri suç bende der Yalandan ağlamaklı Sonra Tekrar eder durur günahlarını Bir diğeri, suçun büyüğü bende der Benim gibi alışamaz Bu devirde sevmenin sevmek gibi Kutsal olmadığına Bir tek resim yeter bana Güzel günlerimi anlatacak Bir tek resim yeter bana Mutlu olan şeyleri anlatacak Yalanda olsa tebessümlerin Yalanda olsa tuttuğun ellerimde Sıcaklığın Ne saçlarını unutabilirim Ne gözlerinin esrarını Bir akşam kızıllığına bağlıyorum Umutlarımı, günün bitiminde Uzakta olsan benden, mutlu oluyorum Telefondaki sesinden Bazen arzularım kabarıyor Susturuyorum Bazen umutlarım kırılıyor Sudaki ışık misali Kırılıyorum Ve ufukta bir gemi görüyorum Bütün duygularımı yüklüyorum ona Salıyorum denizin aldatıcı durgunluğuna Seninle olduğumu düşünüp duruyorum Benimle olduğunu düşünüyorum Aptalca, aptalca..... Cengiz Süslü
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|