![]() |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Durup da bakınca giden günlere
Bir isyan savurmak geldi kadere Gün geçsin gelirim diyen ecele Gel bugün al canımı diyesim geldi Sıktıkça döküldü ağzımda dişim Anladım kalmadı dünyada işim Bir kere olmadı kurduğurm düşüm Derdin neydi diyerek sorasım geldi Kararmış dünyama bir güneş doğmaz Düşman sıksa gırtlağım eliyle boğmaz Sevmiyorum deseydi inan ki koymaz Yüzüme bakmadı bana zor geldi Usul'ü erkan'ı nedir bilemem Geç gelecek ecele sevinip gülemem Bu kafayla burada iş güç göremem Çekip bu diyarlardan gidesim geldi İsyanım sana değil bir kula tanrım Kalbimi parçaladı içimde sancım Ne demir var elimde ne bakır_tuncum Osmanlı tokadıyla vurasım geldi Volkan olmuş yanarım dağlar yıkarım Bin kurşunla vursalar güler bakarım Konuşmayı bilemem belki sakarım Kor'a dönmüş kalbimi dökesim geldi Bu benim sözümdür yazan da elim Saçlarım döküldü görünür kelim Bu derdin çaresi ne tıp ne bilim Aşkımı dağlara diyesim geldi Lügat'ım umman değil böyle sığ deniz Halime gülersiniz birde görseniz Çektiğim acıları siz de çekseniz Elde canım azraile veresim geldi
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|