![]() |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57933
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Çift başlı at
ucundan tutulmayacak ne kalmıştı, kocaman bir daire, dört ucu kapalı bir sen vardın içinde bir de ben. ikimizde başka boyutlarda derinliksiz bulutlar gibiydik, gökyüzündeydik. ben bir yana, sen başka bir yana bambaşka kanatlarla uçarken başını döndürüyorduk çifte ışık renkli barış kuşlarının tütsüsü hiç tütmüyordu ince ağızlı Kızılderili çubuklarının ve bizim kardeşlik adına yapacağımız hiçbir şey kalmıyordu yaşanacak sevdalar bile saklanıyordu kendi yüreklerine . bahar dalında erken açmış, maddenin sonsuz halleri gibiydik. sen yağmur olurdun gaz kokusunda yağardın, ben soğuğunda sabah ayazının buz tutardım sırılsıklam ve kaskatıydık ama yumuşak bir tarafımız da vardı onu son umudun gizli kilidine saklıyorduk. biz seninle kocaman dairenin içinde çift başlı bir at gibiydik. oyun oynattığımız çocukların sebebi olurduk toplarının kaybolmasının üstünden atlanılan her ip kopardı ellerimizde salıncaklar; en paslı zincirler gibi diş atardı dişlilere ne zaman çocukluğumuzu yaşamaya başlasak. biz seninle iyi ki hiç karşılaşmamıştık bundan sonrada karşılaşmasak. Cevat Çeştepe |
|
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|