|  | 
|  | 
|  04-04-2009, 08:52 AM | #1 | 
| Aşmış Üye  Üyelik Tarihi: Aug 2007 Konum: İstanbul 
 Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts 
Üye No: 44033
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Kaçıyoruz nereye kadar..? Bildiğimiz halde yaşamın nasıl yaşanacağını mekik dokuyoruz bildiğimiz yollarda. Kafamızda inceli,kalınlı ağrılar. Nefesimizde boğuk,sevinçli sesler duyulmakta. Bir şeyler var bilmediğimiz güzelliklerden alıkoyan insanları. Kaçmak istiyoruz zor uykulardan kaçış var kaçış özlenen uykulara binbir düşlerin içinde kol gezdiği uykulara kaçışları arıyoruz insanların arasından gizliyoruz herkesten bu kaçışı her an mekik dokyoruz kaçarak insanlardan bildiğimiz ezdiğimiz yollarda. 07/06/86 Ahmet Köse | 
|   |   | 
|  04-04-2009, 08:52 AM | #2 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Karıncalar kırpıntılar ..yeni sevgi ve dostluğa dair döküntüler... Yüreğimde bir karınca yuvası kıskaçlarında aşkın parçaları taşır dururlar bir o yana, bir bu yana bir aşağı, bir yukarı bir durur, bir yürür aşkın parçaları taşınır karıncalar yüreğimde kıskaçları dolu aşk kırıntıları kıpır kıpır yüreğim sekiyor pıt pıt zıp zıp yangın her yanım. Kucağında, hayatım bir sahilin sesinde her zaman. Çınarlar ulu ruhumda gölgeli, . kıpırtılı, . yorgun. Dokunur, yaslanırlar gövdeme, parmak uçlarıma yaşam veren ateş veren eller. Sallanır dururum. Dokunur parmaklarım yuvalarına köprüler kurarım onlara yüreğime yerleşsinler. Güle güle oturun sevgili karıncalar yüreğimde düşmesin kıskaçlarınızdan aşkın parçaları, k ı r ı n t ı l a r ı....... 27/28/ağsts/03/bitez/01:30 Ahmet Köse | 
|   |   | 
|  04-04-2009, 08:52 AM | #3 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Kelimeler yırtılırken Çoğalırken soruları yaşamın zamanın belirsizliği yarım bırakıyor yanıtlarımı. Güneşte serserileşti solukların sarhoşluğunda gözlerim kapalıyken görüyorum bunları açtığımda ölümü göreceğim belki! Gecenin kiri hayatıma damlarken neresine sıkıştırayım sevgiyi böyle bulanık satırların. Üç kelime geçiyor usumdan kırgın turuncu engel belki doyurur bunlar yaşamın sorularını. '91-gümbet Ahmet Köse | 
|   |   | 
|  04-04-2009, 08:52 AM | #4 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Kırmızı Yıldızlar Kırmızı yıldızlar bakamıyorum gökyüzüne gözlerim duymaz biteceğiz bir gün sabahın sarısında gözler uyanmadan. Yol kır! dağ devir! diyesim geliyor diyemedim. Titriyorum denizinde güneşin gözümde saatim belli saatimiz belli duracağız bitiyor biteceğiz bilesin bunu kırmızı yıldızlar bizim geliver tutuver dokunda uçuverem. Ahmet Köse | 
|   |   | 
|  04-04-2009, 08:53 AM | #5 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Kimbilir, belki... Giyinmiş kuşanmışsındır ama gözlerin buğulu ama yüreğin yarıçıplak ama beynin çırılçıplak. Yürüyorsundur yolun kenarından yolun sonuna doğru. Farkında değilsindir belki kimbilir? Neşeli bir havaya girmişsindir ama gözlerin sığ ama yüreğin alçak ama beynin sayrılı. Gülüyorsundur seslerin uzağından yitip giden sessizliğe doğru farkında değilsindir belki kimbilir? Bir sevdaya uzanmışsındır ama gözlerin açık ama yüreğin donuk ama beynin buruşuk. Yüzüyorsundur sevdanın üzerinde derinlerden kıyıya vura vura farkında değilsindir belki kimbilir? Dumanlı bir sürüye karışmışsındır ama gözlerin yalnız ama yüreğin korkulu ama beynin tenha. Gidiyorsundur sürüye uyumlu kendine uyumsuzluğa doğru farkında değilsindir belki kimbilir? Ölümle karşılıklı oturmuşsundur ama gözlerin yorgun ama yüreğin yaralı ama beynin salgısız. Farkındasındır belki geride bıraktığının bir avuç lekesiz bir hiç olduğunu kimbilir......? 22/04/88/çine Ahmet Köse | 
|   |   | 
|  04-04-2009, 08:53 AM | #6 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Kolay değil sevgiyi korumak Sıcaklığının soğuduğunu duyunca yeniden döküldü direncim pul pul yeniden kalemlerle umut besteledim yeniden dudaklarım dumanları öpmeye başladı yeniden dal aradım düşmemek için yaşamdan yeniden kızmaya başladım ikinci yaşantıma yeniden korkar oldum ölümden. Kolay değil bu bıçkın soğukta sıcaklığını korumak canım. 24/11/86 Ahmet Köse | 
|   |   | 
|  04-04-2009, 08:53 AM | #7 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Komşuya geçtim...dönmek üzere..! Aynı havada uyandık koklaştık sabahları,öğlenleri,akşam üstleri meraklandık *******i,gece yarıları,ay çıkışları,ay gidişleri bakakaldık dokununcaya dek birbirimize. Sana heyecanlı uyandım tıpış tıpıştı yüreğimin adımları oturduğumda geminin içine denizim mavim..o henüz mahmur maviliğinde vira dedi: kaptanım.. güneş bir deniz kahvaltısı sunuyor sarı sarı öpücükler tarifsiz kokular içinde yüreğim bir komşuda bir sende bir de bende kalabalık gidiyoruz mavinin içinde aldırmadan dünyaya..! Bir bahçeye girdim yüreğimde meyveler koparılası değil sana dokunurken bu uzak aşkımızın tadları öpülesi anlarda göğsümüzün tüylerinden. Bir pınar içindeyim düşerken yere gözümdeki sevinçler. Bir güzel gün daha yaşadım İfestou sokağında sana geldimi bilmem kokuları sarılışımızın komşumuzla düşerken eteğimizden uzak aşk meyvelerimiz. Bir demir alma çarpıntısı yüreğimden ayrılıyorum nerede atılacağını bilmeden yüreğimin demirini. 28/Eylül/04/Kos(istanköy) Ahmet Köse | 
|   |   | 
|  04-04-2009, 08:53 AM | #8 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Korkuyorum Solmasın Gülümüz Issızca geziniyor düşüncelerim kimse farkında değil yazıyorum tek artım bu zaten. Derin nağmelerin tınısında gülünün pembesini kokluyorum geceden habersizce yıldızlar yerinde duramıyor sevincinden ruhum yanlarında. Umuyorum sende kayıtsız değilsin. Adaklarımı gizliden diliyorum korkuyorum insanlardan korkuyorum gülümüzün pembesinin solmasından. 18/05/87/çine Ahmet Köse | 
|   |   | 
|  04-04-2009, 08:53 AM | #9 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Kör ol ayrılık Dert üfleyen ağızlarımı dinleyeceğiz sigaramızı çekincemi rahatlıyacağız çiçeçiğin mavisine bakıptamı kararacağız kulaklarımızın çınlamasınımı duyacağız ............offff kör olasıca ayrılık Dar yaşam biz daralmayız sayrılıda olsak ayaktayız kaygılıda olsak umutluyuz yaşam biz sana kaygısısız ...........offff kör olasıca ayrılık kör ol emi...! ! ! 25/03/86 Ahmet Köse | 
|   |   | 
|  04-04-2009, 08:53 AM | #10 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Kuş Yürekleri Sen bir daha selamsız gitme olur mu..! bir daha da selamsız gelme..! Olur da bir gün karşılaşırsak seninle şikayetsiz bir gün olacak inan. Hani...! diye başlayan cümlelerimiz cıvıldayacak, öteceğiz iki kuş gibi içimizden dökülenleri gözümüzden düşenleri toplayacağız dillerimizle. Kaldırıp başımızı; bir sağ gözümüze bir sol gözümüze bakışacağız, bir de ortadaki yüreğimizi arayacağız. kimsesizler gibi. Sürtünecek hani..! çırpınırken sıkıntısından kanatlarımız aşk dökülürken yüreğimizden, iki tüysüz kuş gibi çırpınacağız kimsesiz biz. Kimsesiz kaybolmuş sokak yürekleri. Sekeceğiz kaçışırken ürkekliğimizden bir o yana bir öte yana döneceğiz değerken kuyruğu yüreğimizin sana uzatırken gagamı daha bir telaş olacaksın bakınacaksın kimseleri arar gibi aşktan kaçamazsın. Sekeceksin o sekmelerin sen farkında olmadan göğsüme çarpacak yeniden sekeceksin birkaç serçe sekmesi uzaklığıma düşeceksin. Sana diyeceğim ki... uçarken sen... hangi mavileri deldin de geldin...! dağ mı..bulut mu...yürek mi.. sen ne yaptın...! yardın da geldin diye soracağım yüreğin sekerken yüreğime... o küçük başını eğerken sağ gözün sol yanıma değerken yüreğimin sağ yanım derinlerinde mavinin. Sana, bilmediğin sesler bilmediğin cıvıltılar bilmediğin havalar bilmediğin bulutlar konamadığın dallar görünecek kuş beyninle kuş gözünle o güzel yüreğinle açacaksın geniş kanatlarını büyüyecek ürken korkan sevgi tüylerin kocaman olacaksın ben sana bakarken esintilerinde uçuşan maviliğimizin serilmiş serpilesi yüreğime. Sen konarken o yeni uçuşlarında mavinin göğsüne, Ben açmışken bu yeni mavi yüreğimi serçeye. 4-5/ekim/bitez Ahmet Köse | 
|   |   | 
|   | 
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
| 
 |  |